Oλοκληρώθηκε η 3η Πανελλήνια Διημερίδα Εργαστηριακής Ιατρικής MEDISYN.

medeventΜε θεαματική προσέλευση ολοκληρώθηκε η 3η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα MEDISYN, με στόχο την Ιατρική Εκπαίδευση με επίκεντρο την προάσπιση της υγείας του εξεταζόμενου πολίτη.

Στην αιχμή των Ιατρικών εξελίξεων της Εργαστηριακής Ιατρικής, ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών ‘MEDISYN’, ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την 3η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα 15&16 Μαρτίου, στο ROYALOLYMPICHOTEL.

Στόχος, μέσω ανάπτυξης θεματολογίας αιχμής, ήταν να ανταλλάξουν απόψεις και να ενώσουν τις εμπειρίες τους επαγγελματίες της Εργαστηριακής και της Κλινικής Ιατρικής. Παράλληλα, στον χώρο υποδοχής των προσκεκλημένων, αναπτύχθηκε ειδικό ενημερωτικό αφιέρωμα στην ΄Κοιλιοκάκη’.

Η Διημερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του MEDISYN – Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών.  Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διημερίδας ήταν η κα Κουσκούνη Ευαγγελία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Δ/ντρια Εργαστηρίου Βιοπαθολογίας Παν/μίου Αθηνών «Αρεταίειο» Νοσοκομείο, Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Επιστημονική Σύμβουλος του MEDISYN, ενώ ιατροί- Βιοπαθολόγοι του Δ.Σ και επιστημονικό προσωπικό του MEDISYN στελέχωσαν την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή.  

Η Κα Μπατή Ράνια (MarketingManagerτου MEDISYN), δήλωσε: “Η γνώση αποκτά δύναμη όταν γίνεται πράξη προς όφελος του κοινού καλού. Η διά βίου μάθηση στις νέες ιατρικές εξελίξεις είναι στρατηγικός στόχος του MEDISYN με επίκεντρο την παροχή όχι μόνο “αριθμητικών” αποτελεσμάτων στις ιατρικές εξετάσεις αλλά “χρήσιμων” αποτελεσμάτων με διαγνωστική και ιατρική σύσταση από τους ίδιους τους Ιατρούς – Βιοπαθολόγους, προς όφελος των εξεταζομένων πολιτών.”

Περισσότεροι  από 300  ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας   παραβρέθηκαν στην διημερίδα ή την παρακολούθησαν μέσω livestreaming αναμετάδοσης της από το corporatesite του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN.

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ MEDISYN ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ SOCIALMEDIA (LinkedIn, Facebook),  ΤΑ VIDEOS ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΗΤΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ  ΣΤΟ www.medisyn.eu ΚΑΙ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *