Έκκληση αγωνίας των γονέων Ατόμων με Αναπηρία για την απρόσκοπτη λειτουργία του ΓΝ Παίδων Πεντέλης

πεντελη νοσοκΈκκληση απευθύνουν οι γονείς των παιδιών Ατόμων με Νοητική Αναπηρία, Αυτισμό, Σύνδρομο DOWN, εγκεφαλική παράλυση, με βαριές και πολλαπλές Αναπηρίες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Το συγκεκριμένο Νοσοκομείο όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει είναι από τα λίγα Νοσοκομεία της χώρας μας το οποίο διαθέτει πρότυπο Αναπτυξιολογικό, Ορθοπεδικό, Νευρολογικό, Νευροχειρουργικό , τμήμα οδοντιατρικής περίθαλψης ΑΜΕΑ λόγω δε της γεωγραφικής του θέσης καλύπτει τις ανάγκες μεγάλου πληθυσμού των βορειανατολικών προαστίων του Νομού Αττικής και για αυτό ο ΙΣΑ δημιούργησε το υγειονομικό μπλοκ στα βορειοανατολικά προάστια.

Είναι λοιπόν ντροπή να φτάνουν στο σημείο οι γονείς αυτών των παιδιών μας να αιτούνται τα αυτονόητα ,να ζητούν δηλαδή την απρόσκοπτη πρόσβαση στο συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα όλων στην Υγεία.

Είναι ντροπή να φτάνουν στο σημείο οι γιατροί να αιτούνται τα αυτονόητα δηλαδή τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται 22 μήνες, μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν υπογράψει οι αρμόδιοι τα σχετικά εντάλματα.

Η εγκληματική ολιγωρία της Πολιτείας για το συγκεκριμένο ζήτημα μόνο σε ανεξέλεγκτες συνέπειες θα οδηγήσει για την υγεία όλων πόσω δε μάλλον για αυτά τα παιδιά.

Για μια ύστατη φορά ο ΙΣΑ καλεί την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να δώσει λύση στο ζήτημα εξοφλώντας τα δεδουλευμένα των ιατρών και υλοποιώντας το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΙΤΗΜΑ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α».

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                           ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *