Ο ΙΣΑ στηρίζει έμπρακτα τις κινητοποιήσεις των ιατρών του ΓΝ Παίδων Πεντέλης

ΙΣΑsmallΟ Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των ειδικευόμενων και ειδικών ιατρών του ΓΝ Παίδων Πεντέλης, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των ιατρών του Νοσοκομείου, για την άμεση εξόφλησή των δεδουλευμένων εφημεριών τους (για την απόφαση πατήστε εδώ).

Οι συγκεκριμένοι ιατροί καίτοι πραγματοποίησαν  απαρέγκλιτα , κατά τα καταρτισθέντα προγράμματα εφημεριών από τους διοικητικά υπευθύνους τις νόμιμες ανά μήνα εφημερίες δεν τους έχει  ακόμα καταβληθεί η αναλογούσα αποζημίωση. Τις εφημερίες οι ιατροί  υποχρεωθήκαν να εκτελέσουν, ενόψει του ότι σε αντίθετη περίπτωση θα επρόκειτο για αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση των καθηκόντων τους το οποίο συνιστά πειθαρχικό αδίκημα.

            Ο ΙΣΑ ΑΠΑΙΤΕΙ: Α) την άμεση εξασφάλιση των απαιτούμενων κονδύλιων για την ασφαλή εκτέλεση του προγράμματος εφημεριών για το έτος 2014 και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου,

 Β) την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών για τον μήνα Δεκέμβριο του 2013,

Γ) την άμεση καταβολή των παράνομων περικοπών του Μαΐου και Αυγούστου του 2013,

Δ) την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων υπερβάσεων για τους έξι τελευταίους μήνες του έτους 2012 και ολόκληρου του 2013

Ενόψει των ανωτέρω ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα σταθεί αρωγός και στη δικαστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων των ως άνω ιατρών μελών του, διότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και καλούνται να ανταπεξέλθουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                 ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *