Σεμινάρια Πολυμέσων Παιδιατρικής Καρδιακής Ακρόασης

poster seminar cardiac auscultation 2014 finalO ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΡΗΤΗΣ υπό την αιγίδα ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ διοργανώνει

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

Καρδιακή ακρόαση στην παιδική ηλικία

26-27 Απριλίου 2014

Χανιά , Ξενοδοχείο Pilot Beach Resort

Τό σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε παιδιάτρους, γενικούς ιατρούς, αγροτικούς ιατρούς που είναι υπεύθυνοι για τον πρωτοβάθμιο έλεγχο και τη συμπλήρωση πιστοποιητικών υγείας σε παιδιά σχολικής ηλικίας, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο ιατρό. Σκοπός τους είναι η βελτίωση της κλινικής ικανότητας ανίχνευσης παιδιών με αυξημένο καρδιαγγειακό κίνδυνο με βάση κυρίως την καρδιακή ακρόαση.
Κατά τη διάρκεια των εντατικών σεμιναρίων, 16 διδακτικών ωρών, θα γίνει θεωρητική διδασκαλία, πρακτική άσκηση με τη χρήση πολυμέσων (ακρόαση ψηφιακών ηχογραφήσεων καρδιακής λειτουργίας, παρουσίαση κλινικών περιπτώσεων κτλ). Η διδασκαλία είναι διαδραστική με συνεχή ενεργό συμμετοχή του ακροατηρίου στην αξιολόγηση των παρουσιαζόμενων περιστατικών. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποίηση επάρκειας στην καρδιακή ακρόαση στο τέλος του κάθε σεμιναρίου. Καθώς τα σεμινάρια είναι περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο υποβολής αίτησης συμμετοχής.

aitisi simetoxis seminariou kardiakis akroasis 2014 final   ΚΛΙΚ ΕΔΩ

program ped cardiac auscultation 2014                  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Website: http://www.pediatric-cardiology.gr/pedcardio%20sem%202014.html

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *