Ιατρικός Σύλλογος Θηβών.Αναστολή – επίσχεση της σύμβασης με τον ΟΠΑΔ των συμβεβλημένων ιατρών

Θήβα 21-9-2011
Α.Πρωτ:  564

Προς Δ/τη ΟΠΑΔ
Κ. Κ.Σουλιώτη

Κοιν:  1. Υπουργό Υγείας & ΚΑ κ. Α.Λοβέρδο
2. Υφυπουργό οικονομικών κ.Φ. Σαχινίδη
3. ΥΠΑΔ Βοιωτίας Σοφοκλέους 40  Λιβαδιά.
4. Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
5. Ιατρικούς Συλλόγους  χώρας.

ΘΕΜΑ:  Αναστολή – επίσχεση της σύμβασης με τον ΟΠΑΔ των συμβεβλημένων
ιατρών,  μελών του Ι.Σ. θηβών

Ο ΟΠΑΔ έχει συνάψει συμβάσεις με μέλη του Ι.Σ.Θηβών, τους όρους των οποίων αρνείται να τηρήσει, ενεργώντας κατά τρόπο κατάφωρα αντισυμβατικό και καταχρηστικό, μη καταβάλλοντας επι μήνες τα οφειλόμενα στα μέλη μας.
Για τον λόγο αυτό και με γνώμονα την προστασία του κύρους του Ιατρικού λειτουργήματος, την προστασία της αξιοπρέπειας των εννόμων συμφερόντων μας και  την προστασία της Δημόσιας Υγείας, διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την όλως αντισυμβατική και παράνομη συμπεριφορά σας.
Μετά από απόφαση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας (20-9-2011) , που δημοσιοποήθηκε άμεσα σε όλα τα ΜΜΕ και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, σας γνωστοποιούμε ότι από την 1Η Οκτωβρίου 2011, θα προβούμε σε αναστολή της προαναφερόμενης σύμβασης , τελώντας σε επίσχεση εργασίας, με την έννοια ότι παύουμε να εκτελούμε τις εξετάσεις, μέχρις ότου μας καταβάλλετε τις οφειλόμενες αμοιβές μας, οι οποίες αφορούν πολύμηνο χρονικό διάστημα.
Επειδή παρά τις έγκαιρες προειδοποίσεις μας, κωφεύετε, επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε αγωγή για την διεκδίκηση των αμοιβών μας.
Σας καλούμε για τελευταία φορά, να καταβάλλετε αμέσως τις νόμιμες αμοιβές προς όλους τους συμβεβλεμμένους με τον ΟΠΑΔ ιατρούς, μέλη μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΙΛΙΩ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ                                       ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΝΙΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *