Ο Άδωνις, οι Φιλιππινέζες και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ! Τι είπε για τις αποζημιώσεις

εοπυυ copyΛάδι στη φωτιά έριξε και πάλι ο υπουργός υγείας στη σχέση του με τους γιατρούς του πρώην ΙΚΑ που βρίσκονται λίγες ημέρες πριν την απόλυση.Τι είπε για τις αποζημιώσεις

Φωτιές ανάβει και πάλι ο Αδωνις Γεωργιάδης στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ (πρωην ΙΚΑ) με το θέμα των αποζημιώσεων τους αυτή τη φορά.

Όσοι γιατροί δε δηλώσουν εως την Πέμπτη ότι επιθυμούν να μεταφερθούν στο ΠΕΔΥ πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης θα απολυθούν αυτοδικαίως. Κατά τον Αδωνι Γεωργιάδη βέβαια δεν πρόκειται για απόλυση αλλά για παραίτηση καθώς όπως είπε ερωτηθείς σχετικά με το αν θα πάρουν αποζημίωση οι γιατροί που θα μείνουν εκτός:

” να πάρουν αποζημίωση; Τους δίνουμε μόνιμη θέση και εκείνοι παραιτούνται ε όχι και να τους δώσουμε και αποζημίωση. Μήπως να τους πάρουμε και μια φιλεπινέζα να τους καθαρίζει το σπίτι;” Αναρωτήθηκε με έντονη ειρωνεία ο Αδωνις Γεωργιαδης προκαλώντας τα γέλια στην αίθουσα των συνεντεύξεων του υπουργείου υγείας.

Πάντως οι θέσεις των γιατρών θα καταργηθούν αμέσως μόλις διαπιστωθεί ότι δεν έχουν υποβάλει αίτηση για να πάνε στο ΠεδΥ. Την επόμενη μέρα σύμφωνα με τον υπουργό υγείας, θα ξεκινήσει η διαδικασία για να κάνουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ στα ιατρεία τους.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

http://iatropedia.gr/articles/read/6150

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.