«Χωροταξική Κατανομή, ανά Υγειονομική Περιφέρεια, των υφιστάμενων Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες μεταφέρονται και εντάσσονται στην οργανωτική δομή των Δ.Υ.ΠΕ. της Χώρας»

εοπυυ copy

Που θα υπάρχουν οι Μονάδες Υγείας του ΠΕΔΥου: Όλα τα σημεία

Τα σημεία που θα υπάρχουν οι νέες μονάδες του ΠΕΔΥου ανακοινώθηκαν από το υπουργείο υγείας. 

Αναλυτικότερα ανά Υγειονομική Περιφέρεια θα συσταθούν τα εξής ιατρεία:

Την απόφαση για τη χωροταξική κατανομή ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) των μονάδων του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες εντάσσονται πλέον στο ΕΣΥ, εξέδωσε την Πέμπτη ο υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας.

Έτσι οι Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες μεταφέρονται και εντάσσονται στην οργανωτική δομή των Διοικήσεων των Υγειονομικών Περιφερειών (Δ.Υ.ΠΕ.) της χώρας έχουν ως εξής:

ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΜΕ

γιά Ν. Αρκαδίας

Κατανέμουμε χωροτάξικα, ανά Υγειονομική Περιφέρεια, τις υφιστάμενες Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ, που μεταφέρονται και εντάσσονται στην οργανωτική δομή των Δ.Υ.ΠΕ. της Χώρας, ως ακολούθως :
ΤΜΥ                                                           ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ιατρεία                                                 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
 Ιατρεία                                                  ΑΣΤΡΟΥΣ
ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ                 (τ. ΚΑΠ ΔΕΗ)

pedy χωροταξ. κατανομή         sthn         epikr;areia                                               klik edv

 

2 thoughts to “«Χωροταξική Κατανομή, ανά Υγειονομική Περιφέρεια, των υφιστάμενων Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες μεταφέρονται και εντάσσονται στην οργανωτική δομή των Δ.Υ.ΠΕ. της Χώρας»”

  1. Και σε 6 μηνες ή λιγο παραπανω θα αρχισουν οι συγχωνευσεις ή οι καταργησεις…..αποκλειεται να μεινει ο ιδιος αριθμος οπως πριν. Απλα το μετρο ερχεται σταδιακα α) λογω ανεπαρκεια του κρατους να εφαρμοσει κατι αμεσα και σωστα και β) για να περιοριστουν οι αντιδρασεις.

  2. Αν προσεξετε γραφει ποιες μοναδες μεταφέρονται στις περιφέρειες- ΟΧΙ ότι θα λειτουργούν αυτές οι δομές (πολύ θολή διατύπωση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *