Απάντηση Πατούλη στις αποκαλύψεις περί σύμβασής του με τον ΕΟΠΥΥ ! Τα καυτά ερωτήματα για τον ίδιον παραμένουν αναπάντητα !

ask-question-1-ca45a12e5206bae44014e11cd3ced9f1Με χαρά και ικανοποίηση διαβάσαμε την απάντηση του κ. Πατούλη, Προέδρου του ΙΣΑ, σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις του iatroi.eu περί σύναψης σύμβασης του ιδίου με τον ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο συμβεβλημένων ιατρών του οργανισμού ! Δείτε εδώ

 

Δημοσιεύουμε λοιπόν την απάντηση του κ. Πατούλη παρακάτω μαζί με τα ακόλουθα σχόλια – ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις ή από τον ίδιο ή από τον ΕΟΠΥΥ ή ακόμη καλύτερα από τον αρμόδιο εισαγγελέα :

 

 

 

1.Πως είναι δυνατόν να δηλώνει ο κ. Πατούλης ότι δεν έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και την ίδια στιγμή να είναι καταγεγραμμένος στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού ως συμβεβλημένος ? Δείτε εδώ

 

2. Πώς είχε δικαίωμα ο κ. Πατούλης να βλέπει από 1/1/2012 ασφαλισμένους, όταν το ίδιο διάστημα και μέχρι 25/1/2013, που καταργήθηκε, ήταν σε πλήρη ισχύ το ασυμβίβαστο μεταξύ Δημάρχου και άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας Ν. 3852/10 (Καλλικράτης) Δείτε εδώ

 

3. Αφού λοιπόν δεν είχε , βάση Νόμου (Ν. 3852/10), το δικαίωμα να ασκεί το επάγγελμα του ιατρού, πως υπέγραψε την απαιτούμενη υπεύθυνη δήλωση (δείτε εδώ), προκειμένου να του δοθεί το δικαίωμα των 150 επισκέψεων τον μήνα από τον ΕΟΠΥΥ, όπως άλλωστε ο ίδιος παραδέχεται ? Σημειώνουμε ότι βάση της απόφασης του ΕΟΠΥΥ το δικαίωμα υποβολής δήλωσης το είχε μέχρι 20.3.2012, περίοδο δηλαδή που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ !!!

 

4. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ 150 ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ως ιατρός του ΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΧΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ !!! (Δείτε εδώ)

 

Τελικά υπέγραψε ή δεν υπέγραψε την απαιτούμενη υπεύθυνη δήλωση ? Αν την υπέγραψε πώς την υπέγραψε, αν από την άλλη δεν την υπέγραψε πώς εμφανίζεται ως συμβεβλημένος την στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΗ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ , επίσημα τουλάχιστον και σε επανηλλειμένες ερωτήσεις ενδιαφερομένων ιατρών απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν ! (Δείτε εδώ)

 

5. Επειδή ο κ. Πατούλης συχνά πυκνά καταγγέλλει τους συμβεβλημένους ιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ, τον ρωτάμε πώς είναι δυνατόν να αποδέχθηκε, ακόμη και αν είχε το δικαίωμα, να βλέπει 150 ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ως ιατρός του πρώην ΙΚΑ, όταν τα συνδικαλιστικά όργανα του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) αλλά και ο ΠΙΣ είχαν δώσει οδηγίες να μην συνάψει κανείς ιατρός του ΙΚΑ τέτοιου είδους σύμβαση ! Πράγμα βέβαια που και ο ίδιος το είχε ζητήσει ως Πρόεδρος το ΙΣΑ και που πολλοί ιατροί το κάνανε πράξη καθώς από τους 5500 ιατρούς του πρώην ΙΚΑ μόνο 600 δέχθηκαν τις 150 επισκέψεις στα ιδιωτικά τους ιατρεία !!!

 

5. Ο ΕΟΠΥΥ θα μας απαντήσει με ποιο τρόπο και με ποία νόμιμη διαδικασία εμφανίζεται ως συμβεβλημένος ιατρός ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης

 

6. Τέλος ρωτάμε αν το ΔΤ που υπογράφει ο κ. Πατούλης, εξ ονόματος του ΔΣ του ΙΣΑ, έχει εγκριθεί εκ των προτέρων σε συνεδρίαση του ΔΣ και αν ναι σε ποία ή χρησιμοποιεί το όνομα του ΙΣΑ χωρίς την συναίνεση των 17 μελών του ΔΣ ?

 

 

 

Τα ερωτήματα απαιτούν σοβαρή απάντηση καθώς η τήρηση της νομιμότητας είναι καθήκον και υποχρέωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ

 

Ο ΑΝΘΗΡΟΣΤΟΜΟΣ

 

 

 

Ακολουθεί το ΔΤ του ΙΣΑ

 

07_11_10_patoulis_epinikia-107

 

 

 

Αθήνα, 18/2/2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Στον ΙΣΑ ΔΕΝ χωράνε οι Προδότες του Ιατρικού Αγώνα

 

Όσον αφορά σε χθεσινή ψευδή, κακόβουλη, άκαιρη και άκυρη ανάρτηση σε ιστοσελίδα με θεματολογία ζητημάτων υγείας, στην οποία αναληθώς αναφέρεται πως ο Πρόεδρος του ΙΣΑ έχει συμβληθεί  με τον ΕΟΠΥΥ, δηλώνουμε σήμερα ότι ο κ. Πατούλης δεν έχει καμία σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Η θέση που είχε ως γιατρός του ΙΚΑ Αμαρουσίου και στη συνέχεια από 1/1/2012 ως γιατρός της Μονάδας του ΕΟΠΥΥ Αμαρουσίου, του παρείχε το δικαίωμα των 150 επισκέψεων στο ιδιωτικό ιατρείο, ομοίως όπως παρεχόταν το ίδιο δικαίωμα και στους υπόλοιπους, ενώ από 1/1/2014 που καταγγέλθηκαν οι συμβάσεις όλων των γιατρών των Μονάδων ΕΟΠΥΥ, έπαψε να ισχύει και η δική του. Δεν συμβλήθηκε λοιπόν και δεν προέβη σε καμία νέα σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

 

Αυτό ο υπονομευτής του ιατρικού αγώνα που ψεύδεται ασύστολα, ρίχνοντας λάσπη στον πρόεδρο του ΙΣΑ, αποτελεί σήμερα όλεθρο και όνειδος για το ιατρικό σώμα: είναι αυτός που λεηλάτησε πολλές φορές την ιατρική συνείδηση και ελπίδα, από την αρρωστημένη φιλοδοξία του να ανελιχθεί σε βάρος των συναδέλφων, και ως άλλος ΕΦΙΑΛΤΗΣ διέσπασε και πρόδωσε την πανελλαδική προσπάθεια συλλογικών συμβάσεων των Ιατρικών Συλλόγων και του ΠΙΣ και κάθε απεργιακή κινητοποίηση των Μονάδων ΕΟΠΥΥ, προσφεύγοντας  – πάντα αμετανόητος  – στις συμβάσεις των απάνθρωπων απέναντι σε γιατρούς και ασθενείς. Αυτός δεν έχει καμία θέση στο ΔΣ του ΙΣΑ διότι εξελέγη, παραπλανώντας το ιατρικό σώμα, σε παράταξη που ποτέ δεν στήριξε, και στη συνέχεια όχι μόνο ήταν ο διαχρονικός απών, αλλά υπονόμευσε επανειλημμένα τον ίδιο τον αγώνα του ΙΣΑ.

 

Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούν ομοψυχία από αυτούς που την αντιλαμβάνονται και αυτούς που την επιθυμούν. Ο ΙΣΑ θα αγωνιστεί για μια μεταρρύθμιση από μηδενική βάση, καλώντας όλους τους γιατρούς μέλη του, να μην προβούν σε καμία ατομική σύμβαση, αλλά να συνταχτούν μαζικά στη διεκδίκηση του ΙΣΑ για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του ΙΣΑ με τον ΕΟΠΥΥ, μέσα από την ελεύθερη επιλογή γιατρού και την ιατρική αμοιβή κατά πράξη και περίπτωση.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                         ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

http://iatroi.eu/2014/02/18/                       ΚΛΙΚ ΕΔΩ

4 thoughts to “Απάντηση Πατούλη στις αποκαλύψεις περί σύμβασής του με τον ΕΟΠΥΥ ! Τα καυτά ερωτήματα για τον ίδιον παραμένουν αναπάντητα !”

  1. Ενδιαφερουσα ειναι και η διαπιστωτικη πραξη διαθεσιμοτητας της Ανατολικης Αττικης οπου και υπαγεται και το ΙΚΑ Αμαρουσιου. Εκει καποιος καθαρα μπορει να δει οτι μπαινει στη διαθεσιμοτητα και ο δημαρχος Αμαρουσιου κ. Πατουλης ο οποιος και εμφανιζεται ως ιατρος Ορθοπεδικος του πρωην ΙΚΑ Αμαρουσιου! Ιδιωτης λοιπον ιατρος, ιατρος του πρωην ΙΚΑ, συμβεβλημενος ιδιωτης με ΕΟΠΥΥ, δημαρχος, προςδρος εδω, προςδρος εκει κλπ κλπ. Ποιοι λοιπον ειναι αυτοι που μας διοικουν?

  2. Τα πιο πανω μπορει να τα δει και να τα ελεγξει οποιοσδηποτε στη διαυγεια του ΕΟΠΥΥ με ημερομηνια 18/2/2014, στις διαθεσιμοτητες!

  3. 1.O Πατούλης όπως και όλοι οι γιατροί – πολιτικοί ‘”βλέπουν” δωρεάν ασθενείς προκειμένου να μαζέψουν “ψηφαλάκια” στις επικείμενες εκλογές!! Βέβαια όταν λέμε δωρεάν εννοούμε με τις επισκέψεις του ΕΟΠΥΥ!!
    2. Οταν διαλύθηκαν ο οπαδ και τα λοιπά ταμεία, ο Πατούλης, ο Βλασταράκος, η Ανεμοδουρά και τα άλλα καλόπαιδα του ΙΚΑ απειλούσαν με πειθαρχικές διώξεις, όσους “έβλεπαν” ασθενείς αρχικά με τα χαρτάκια του ΙΚΑ και στην συνέχεια με τα χαρτάκια του ΕΟΠΥΥ. Αντ’ αυτού εκείνοι έτρεξαν να κάνουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ για τις 150 επισκέψεις. Δεν έφτανε ο μισθός του ΙΚΑ και η ασφαλιστική κάλυψή τους ήθελαν και τα χαρτάκια. Μην φάει κανείς άλλος ψωμί!
    3. Και τώρα που τους πέταξαν έξω, ζητούν να βγούν όλοι έξω από τον ΕΟΠΥΥ!! Για να ξαναμπούν αυτοί με καλύτερες συνθήκες!!
    4. Και ας μην ξεχνάμε ότι αποχωρώντας από τον ΕΟΠΥΥ μάζεψαν και όλο το πλαφόν συνταγογράφησης!
    Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητώ άμεση διάλυση των ιατρικών συλλόγων και κυρίως του ΠΙΣ.Επίσης άμεση κατάργηση της υποχρεωτικής ετήσιας εισφοράς σ ‘ αυτούς. Ο συνδικαλισμός αυτού του τύπου, που προωθεί κομματόσκυλα πρέπει να πεθάνει και να θαφτεί βαθειά. Γιατί τα γερόντια του ΠΙΣ και των λοιπών συλλόγων, με τις θέσεις τους απέναντι στους συναδέλφους και την περισσή υποκρισία τους, μας οδήγησαν να μνημονεύουμε καθημερινά τον άγιο Λοβέρδο που άφησε ελεύθερη την συνταγογράφηση και μπορούμε να τρώμε και εμείς οι “απ’ έξω” ένα κομμάτι ψωμί! Και εξαιτίας της συνεχιζόμενης εμετικής συμπεριφοράς τους σε λίγο θα ευχαριστούμε και τον ΑΔΩΝΙ.

  4. Δηλαδή δεν κατάλαβα,η γνωστή σε όλους μας πρακτική των συνδικαλιστών μας(όλων όμως ,του ΠΙΣ,ΙΣΑ,ΕΝΙ ΕΟΠΠΥ..) αγιοποιεί στα μάτια μας τον Λοβέρδο !!!και τον Αδωνι!!!.Τους καταστροφείς της υγείας και τους νεκροθάφτες των ιατρείων μας!!
    Εδώ δηλαδή θα τρελαθούμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *