Αλλαγή πλαφόν. “Είναι εμφανές πια ότι είστε αναιδέστατα και ανερυθρίαστα εξωφρενικά παράνομοι!!!”

εοπυυ copyΟνομάζομαι Αλέξιος Βαρδουνιώτης και είμαι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος από τα τέλη του 2010, μη συμβεβλημένος με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., αλλά με δυνατότητα (;) συνταγογράφησης (Κωδικός πιστοποίησης 34459070 και ημερομηνία πιστοποίησης 21/3/2011), με έδρα την Τρίπολη.

Αυτό είναι το 4ο email που σας στέλνω τις τελευταίες ημέρες για να αλλάξετε το πολύ χαμηλό πλαφόν των 316 euro που αυθαίρετα μου ορίσατε.

Το πλαφόν ορίστηκε προκαταβολικά για όλη τη χρονιά, χωρίς να υπολογίζει το δεδομένο της αύξησης της δουλειάς που θα έχει ένας νέος ιατρός.

Στην ουσία αποτελεί γονατογράφημα και δεν αντέχει σοβαρής κριτικής, αλλά για να μην πέσω στο επίπεδό σας, το αντιπαρέρχομαι.

Οι περσινοί μέσοι όροι μου και φυσικά θα είναι διαφορετικοί από τους φετινούς, καθώς λοιπόν -παρά τις προσπάθειές σας- αυξάνεται η δουλειά μου.

Επιπρόσθετα το ιατρείο μου για 2 μήνες στην διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού παρέμεινε κλειστό λόγω μετεκπαίδευσης μου στην Αγγλία, γεγονός που ποτέ δεν συνεκτιμήθηκε στο πολύ χαμηλό όριο μου.

Ακόμα όμως και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να γράφω κατά συρροή και εξακολούθηση φάρμακα, για να μπορώ τελικά να γράφω φάρμακα;!

Ίσως φταίει το ότι έχω περισσότερα των δύο εγκεφαλικών κυττάρων…

Με βάση την παράλογη λογική σας και την μεταφορά των υπολοίπων από τους προηγούμενους μήνες στους επόμενους, γιατί δεν μου προσθέτατε σε αυτό τον μήνα και ποσοστό που δεν είχα χρησιμοποιήσει από τον προηγούμενο;

Έκανα λάθος όταν σας κατηγόρησα ότι αγγίζετε τα όρια του κρατικού αθέμιτου ανταγωνισμού, καθώς είναι εμφανές πια ότι είστε αναιδέστατα και ανερυθρίαστα εξωφρενικά παράνομοι!!!

Τέλος, είναι τουλάχιστον ανήθικο σαν οργανισμός να μην απαντάτε στα ηλεκτρονικά μηνύματα και στο μοναδικό τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, σε οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη “πέφτει” στην ανάγκη σας…

Ακόμα περιμένω διευθέτηση του προβλήματός μου.

Το πλαφόν εξαντλήθηκε…

Αλέξιος Βαρδουνιώτης,

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *