Skip to main content

Όταν ο Άδωνις πάει…Χάρβαρντ! Τι θα κάνει στο διάσημο πανεπιστήμιο;

HARVARTΓια Αμερική πετά ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι για διακοπές αλλά για να επισκεφθεί το διάσημο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

 

Στα βήματα του …Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται ότι θέλει να βαδίσει ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς αύριο Τετάρτη πετά για Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό να μιλήσει στο διάσημο πανεπιστήμιο Χάρβαρν

Ο υπουργός Υγείας που θα παραμείνει στις ΗΠΑ για μία εβδομάδα προσκλήθηκε προκειμένου να μιλήσει για το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών, αλλά και για τις «προκλήσεις της μεταρρύθμισης της υγειονομικής περίθαλψης και την πρόοδο σχετικά με το πρόγραμμα της τρόικας στην Ελλάδα».

 

 Η πρόσκληση φαίνεται ότι έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον υπουργό Υγείας αφού σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης φαρμακοβιομηχανίας δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του αφού φρόντισε εντέχνως να διαδώσει το γεγονός. Άλλωστε έτσι θα του δοθεί και η ευκαιρία να …προσθέσει στο βιογραφικό του το ίδιο πανεπιστήμιο με τον πρώην πρωθυπουργό κ.Παπανδρέου ο οποίος συχνά πυκνά δίνει διαλέξεις στο Χάρβαρντ.

 

 Βέβαια η επίσκεψη του υπουργού υγείας να σημειωθεί ότι γίνεται χωρίς αμοιβή.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ θα συναντηθεί και με κοινότητες Ελλήνων ομογενών.

 

Βέβαια στο… περιλάλητο ταξίδι Άδωνι στο Χάρβαρντ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και το «διαδικτυακό» του κορίτσι η διάσημη πια στο αγαπημένο του κ.Γεωργιάδη κοινωνικό δίκτυο twitter, Κούλα.

 

 Η κυρία …υπουργού όπως αυτοαποκαλείται η ηλεκτρονική φανατική θαυμάστρια του Άδωνι Γεωργιάδη, που κάνει θραύση στα social media, ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε το ταξίδι Άδωνι στο Χάρβαρντ με τη δέουσα διακριτικότητα βέβαια…
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
http://www.iatropedia.gr/articles/read/6058

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *