Από τη Philadelphia στο Πόρτο Χέλι: Ανασκόπηση από το ” American Academy Neurology Meeting 2014 ” για την πολλαπλή σκλήρυνση

ναυτικο νοσοκΑπό τη Philadelphia στο Πόρτο Χέλι: Ανασκόπηση από το ” American Academy Neurology Meeting 2014 ” για την πολλαπλή σκλήρυνση

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση που είχε το επιστημονικό Forum που οργάνωσε η Νευρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών τη χρονιά που μας πέρασε, αποφασίσαμε να το προγραμματίσουμε εκ νέου στις 13 – 15 Ιουνίου 2014 στο Πόρτο Χέλι.

Ο τίτλος θα είναι «Από τη Philadelphia στo Πόρτο Χέλι: Ανασκόπηση από το “American Academy Neurology Meeting 2014” για την πολλαπλή σκλήρυνση» και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο της αλυσίδας AKS.

Στόχος του Forum θα είναι η ενημέρωση των γιατρών που σχετίζονται με τον ευρύτερο κλάδο της νευρολογίας. Οι ομιλίες που θα λάβουν χώρα θα αφορούν στους παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση της πολλαπλής σκλήρυνσης, στην έρευνα που γίνεται πάνω σε αυτό το ζήτημα όπως επίσης και στη διάγνωση και την αντιμετώπιση της.

Δεν θα μπορούσαν να παραλειφθούν τα συμπεράσματα, τα νεότερα δεδομένα και τα Guidelines που θα προκύψουν από το ΑΑΝ (American Academy Neurology) Annual Meeting που θα γίνει στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής το 2014.

Οι εξέχοντες επιστήμονες που θα συμμετέχουν στο Forum ως Πρόεδροι και Ομιλητές, θα τους δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους από την καθημερινή κλινική πράξη. Παράλληλα θα προωθήσουν τον διάλογο μεταξύ συναδέλφων καθώς και τη γνώση στη νέα γενιά γιατρών.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του forum

Δήμος – Δημήτριος Μητσικώστας
Νευρολόγος, MD, PhD
Διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής
του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Ημερομηνία διεξαγωγής: 13 – 15 Ιουνίου 2014

Τόπος διεξαγωγής: Πόρτο Χέλι, Ξενοδοχείο AKS

Οργάνωση: Νευρολογική Κλινική Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Σε συνεργασία: Ακαδημία Νευροεπιστημών

Υπό την αιγίδα: Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία

Διοργανωτής: GK advertising
Site:
www.gkad.gr
E-mail
info@gkad.gr

Tηλ.:210 8764725, 2108764705, 6945 597848, 6932 342935

Φαξ: 210 8764877
Online
Εγγραφές: www.gkad.gr

One thought to “Από τη Philadelphia στο Πόρτο Χέλι: Ανασκόπηση από το ” American Academy Neurology Meeting 2014 ” για την πολλαπλή σκλήρυνση”

  1. Από τη Τζιά στο Πόρτο χέλι..ξεπέσαμε..Από του χρόνου στο χάνι της Γραβιάς ύστερα από τη μετάθεση στο ΓΕΝ του προέδρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *