Ενωση Ελευθεροεπαγ.καρδιολόγων. Οφειλές ΕΟΠΥΥ. Ποιά είναι η αλήθεια.

kardiaki-aneparkeia-e1358860283455Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ

κ.Κοντό Δημήτριο

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάσαμε με προσοχή και έκπληξη την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΕΟΠΥΥ όπου με ικανοποίηση αναφέρεται ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει πληρώσει τους Ιατρούς για επισκέψεις τον Αύγουστο του 2013 και τον Ιούλιο για πράξεις(απαντώντας σε ανακοίνωση του ΙΣΑ)και καταλήγοντας ότι οι Ιατροί πληρώνονται για επισκέψεις εντός 3 μηνών και πράξεις σε 4 μήνες.

Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι βάσει των συμβάσεων όλοι θα έπρεπε να πληρώνονται εντός 3 μηνών και μετά από οδηγίες της ΕΕ εντός 2 μηνών. Ανεξάρτητα όμως τούτου θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η δική σας πληροφόρηση από τις υπηρεσίες σας είναι λανθασμένη διότι οι Ιατροί τουλάχιστον της Αθήνας <<ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ>> τις επισκέψεις του Αυγούστου, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που δεν έχουν πληρωθεί ούτε για τον Ιούλιο αλλά ούτε και για πράξεις. Μία επικοινωνία σας με την περιφερειακή διοίκηση κεντρικού τομέα (πρώην ΥΠΑΔ αχαρνών) θα σας πείσει για το αληθές.

Παράλληλα ως καθολικός διάδοχος που είστε των οφειλών των ταμείων που υπήχθησαν στον ΕΟΠΥΥ πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι:

1) Οφείλεται τους 4 τελευταίους μήνες του 2011 για όλα τα ταμεία.

2) Οφείλεται μέρος των ληξιπρόθεσμων έως και Αύγουστο του 2011 τουλάχιστον στην Αθήνα, όπως και ο ίδιος παραδεχτήκατε σε τηλεοπτική εκπομπή.

3) Οφείλεται όλες τις δαπάνες που έχουν υποβληθεί για τα ταμεία που εισήχθησαν στον ΕΟΠΥΥ μετά την 1/1/2012 όπως Οίκος Ναύτου, ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

4) Τέλος οφείλεται το 10% του υπολοίπου της προκαταβολής από τον ΕΟΠΥΥ για όλο το 2012 και για το Α’ εξάμηνο του 2013.

Κατόπιν τούτου πιστεύουμε ότι η έκπληξη μας είναι δικαιολογημένη για αυτά που αναφέρεται και η πραγματικότητα απέχει μακράν ότι πληρώνεται εγκαίρως τους παρόχους Υγείας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *