Πανικός και γιουχαίσματα κατά Άδωνι στο “Αγία Όλγα”! Επιθέσεις από εργαζόμενους και κατοίκους. Πως αντέδρασε

agia olga2Σε κλοιό διαδηλωτών βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης.Αυτή την φορά κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Νοσοκομείο “Αγία Όλγα” .

Με …γαλλικά, φωνές, πανό και συνθήματα στόλισαν τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εργαζόμενοι του 7ου θεραπευτηρίου του πρώην ΙΚΑ αλλά και κάτοικοι της περιοχής, που παραβρέθηκαν σε εκδήλωση στο Αγία Όλγα για την οποία είχε μεταβή ο υπουργός Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας ήταν προγραμματισμένο να παραστή σε εκδήλωση προς τιμήν της δωρήτριας του Αγία Όλγα στη μία μετά το μεσημέρι. Όμως ήδη στο χώρο είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι αλλά και συνδικαλιστές του 7ου θεραπευτηρίου που έχει συγχωνευθεί. Οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στο αμφιθέατρο όπagia olga1ου βρισκόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και με φωνές και συνθήματα διέκοψαν την τελετή.

Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις και συνθήματα διέκοπταν τον υπουργό ο οποίος τόνισε από μικροφώνου μετάξύ άλλων ότι η δημοκρατία φαίνεται από τον τρόπο που έχει κανείς τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα.

Μάλιστα κατά την έξοδό του από την αίθουσα χρειάστηκε η παρουσία ανδρών της ασφάλειας προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει. Ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης κοντοστεκόταν συχνά πυκνά σε συγκεντρωμένους εργαζόμενους για να κάνει διάλογο μαζί τους.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από το αμφιθέατρο ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε στο γραφείο του διοικητή όπου είχε μαζί του ολιγόλεπτη συνομιλία. Όμως ο πανικός με τους συγκεντρωμένους και το τεταμένο κλίμα δεν έλεγε να κοπάσει. Και κατά την έξοδό του από τον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου ο κ.Γεωργιάδης προσπαθούσε να συνομιλήσει με το πλήθος το οποίο συνέχιζε να φωνάζει συνθήματα εναντίον του.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά ενώ αναφερόμενος και στις αλλαεπάλληλες νυχτερινές του αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής είπε με νόημα: “όταν γνωρίζουν που πηγαίνω κάποιες ακροαριστερές δυνάμεις δημιουργούν θέματα”.

Πάντως όπως δήλωσε έως το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει επισκεφθεί όλα τα νοσοκομεία της Α Υγειονομικής Περιφέρειας ενώ αμέσως μετά σειρά θα έχουν αυτά της περιφέρειας.

http://www.iatropedia.gr/articles/read/5870

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *