4.000 μόνιμους νοσηλευτές ζητεί το υπουργείο Υγείας

Στο υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται το αίτημα για 4.000 νέες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, περιμένοντας την έγκριση των τελικών θέσεων. Το ΑΣΕΠ σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα την προκήρυξη-πρόσκληση κατάρτισης του Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης για τους υποψήφιους νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, ώστε να ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων εντός του Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού -το αργότερο έως τον Δεκέμβριο- που περιλαμβάνει την ανακοίνωση των προσφερόμενων θέσεων ανά νοσοκομείο, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους. Εν τω μεταξύ, την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού ανακοινώνουν η μία μετά την άλλη οι υγειονομικές περιφέρειες της χώρας. Συνολικά θα προσληφθούν 655 συμβασιούχοι, για διάστημα 12 μηνών, μέσω σχετικών καταλόγων που τηρούν οι ΥΠΕ.

854 εποχικοί σε 39 φορείς του Δημοσίου
“Τρέχουν” αυτή την εβδομάδα 39 διαγωνισμοί για την κάλυψη 854 θέσεων εποχικού προσωπικού. Ξεχωρίζουν εκείνοι της ΔΕΗ, της ΕΛ.ΑΣ, του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και των Δήμων Κηφισιάς, Κερατσινίου, Παύλου Μελά, Ελληνικού κ.ά.

Εγκρίθηκαν 229 συμβάσεις μίσθωσης έργου
Αμεσα αναμένεται η προκήρυξη 229 θέσεων για συμβασιούχους σε δήμους. Οι φορείς που θα καλύψουν την πλειονότητα των θέσεων είναι ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Λάρισας, η ΔΕΥΑ Καλαμπάκας και η Αθλητική Επιχείρηση Μελισσίων.
4.000 μόνιμους νοσηλευτές ζητεί το υπουργείο Υγείας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
129 πτυχιούχοι στην ΕΕ και 8 διοικητικοί σε ΕΚΤ – ΕΙΒ

Με 129 πτυχιούχους στις ειδικότητες Αρχειοθέτησης, Τεχνολογιών των Πληροφοριών και Διαχείρισης της Βοήθειας στις τρίτες χώρες θα ενισχυθεί η Κομισιόν. Πέντε διοικητικές θέσεις προκήρυξε η ΕΚΤ, ενώ τρεις γραμματείς θα προσλάβει η Τράπεζα Επενδύσεων.

Αιτήσεις: 19.676 υποψήφιοι για 1.776 θέσεις

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23768&subid=2&pubid=63391140

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *