ΑΡΣΙ. Μαύρο στον ΕΟΠΥΥ και τη δημόσια ΠΦΥ!

αρσιΗ κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα την ουσιαστική κατάργηση του ΕΟΠΥΥ. Με απόφαση του κυβερνητικού συμβουλίου μεταρρυθμίσεων και με τη συμμετοχή του Σαμαρά μετατρέπει τον ΕΟΠΥΥ σε αποκλειστικά αγοραστή παροχών υγείας , υλοποιεί απόλυτα την καταστροφική πρόταση της task force για την ΠΦΥ. Ρίχνει άμεσα στη διαθεσιμότητα – απόλυση περίπου 9700 εργαζόμενους στον ΕΟΠΥΥ!!

Η αδίστακτη συμμορία κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ δεν σταματά πουθενά! Ασυγκίνητη ,μέσα στην καρδιά της ανθρωπιστικής κρίσης , μειώνει δραματικά με στόχο να εξαφανίσει την δωρεάν παροχή δημόσιας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, κλείνει πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ(πρώην ΙΚΑ) και εκβιάζει ξεδιάντροπα χιλιάδες υγειονομικούς!

Προκαλεί, όταν παρουσιάζει τις χιλιάδες απολύσεις των γιατρών ως…..ελευθερία επιλογής εργασιακής σχέσης! Βαφτίζει το ψάρι κρέας όταν τάχα προτείνει πλήρη και αποκλειστική απασχόληση σε θέσεις ΕΣΥ όταν αυτό που θα ισχύσει τελικά θα είναι ειδική μεταβατική και ..παροδική σχέση εργασίας. Ενώ η επιλογή του συμβεβλημένου με τον ΕΟΠΥΥ ιδιώτη γιατρού θα σημάνει εξευτελιστικά χαμηλές και …..απλήρωτες αμοιβές!

Οι γιατροί των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ δεν εκβιάζονται και απορρίπτουν και τις δύο <<επιλογές>> που οδηγούν στην απόλυση , την ανεργία και το κλείσιμο χιλιάδων ιατρείων της γειτονιάς. Γνωρίζουν καλά το μέλλον που τους ετοιμάζει η άθλια συμμορία. Φθηνό εργατικό δυναμικό με αποδοχές ξεφτίλας στο ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο που θα αλώσει ολοκληρωτικά τον πλήρως ιδιωτικοποιημένο ΕΟΠΥΥ.

 

Συντονίζουν τον αγώνα τους με τους άλλους αγωνιζόμενους κλάδους που πλήττονται από την ίδια πολιτική! Το σύνθημα ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΗ συγκλόνισε στην Γενική Συνέλευση του ΕΚΠΑ στη συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συντονισμού γιατρών και εργαζόμενων στα ΑΕΙ.

 

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ! ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ!! ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ!

 

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

 

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ!ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ!ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΑΠΟΛΎΣΕΩΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ!

 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΤΟΥΣ!!

 

ΑΡΣΙ – συνεργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ 13/12/2013

(

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *