Συνάντηση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα, κ. Χορστ Ράιχενμπαχ.

αδωνις ραιχεμπαχ Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα, κ. Χορστ Ράιχενμπαχ, στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης Υψηλού Επιπέδου με θέμα «Ελληνικές Μεταρρυθμίσεις στον Τομέα της Υγείας: Βελτιώνοντας την Υγεία των Πολιτών».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γεωργιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε συνεργασία με την Task Force παρουσιάζουμε σήμερα στο συνέδριο τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τον τομέα της υγείας στην Ελλάδα. Είναι μια σπουδαία ημέρα για τον ελληνικό Λαό, διότι με τη βοήθεια των Ευρωπαίων φίλων μας θα μπορέσουμε να φτιάξουμε επιτέλους το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έτσι ώστε όλα τα προβλήματα για τα οποία γκρινιάζαμε τόσα χρόνια να λυθούν και να αποκτήσουν οι Έλληνες πολίτες την υγεία που τους αξίζει. Το σύστημα υγείας που πρέπει και μπορούν να έχουν και το κράτος πρέπει να τους προσφέρει.

Σήμερα λοιπόν θα παρουσιάσουμε όλο το πρόγραμμα με τη βοήθεια και του Επιτρόπου της Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και της Διευθύντριας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη και όλων των υπολοίπων ειδικών, για να ξέρει ο ελληνικός Λαός ότι πρέπει να έχει εμπιστοσύνη σε αυτή την προσπάθεια η οποία ξεκινά. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κ. Ράιχενμπαχ και την Task Force για όλη την βοήθεια που μας έχουν δώσει μέχρι σήμερα».

Ο κ. Ράιχενμπαχ δήλωσε τα εξής (ανεπίσημη μετάφραση):

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κ. Υπουργέ, για τα ευγενικά σας λόγια και επιτρέψτε μου να τονίσω ότι αυτή η μεταρρύθμιση πραγματικά αφορά στους πολίτες και σε ένα καλύτερο σύστημα υγείας. Οι πολίτες βρίσκονται στο επίκεντρο της προσπάθειας του Υπουργείου -όσων προσπαθεί να πετύχει- και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Task Force και ευρύτερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορούμε να τη στηρίξουμε. Θα ήθελα, επίσης, να υπογραμμίσω ότι σε σχέση με αρκετές μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη, αυτή είναι μια από τις πιο βαθιές και θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Υπουργό για αυτές τις προσπάθειές του».

 

One thought to “Συνάντηση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα, κ. Χορστ Ράιχενμπαχ.”

  1. Πιο τρανη αποδειξη οτι ειμαστε ανικανοι και χρειαζομαστε τα δεκανικια των ξενων για να οργανωσουμε το σπιτικο μας δεν θα μπορουσε να υπαρξει !

    Συγχαρητηρια στον… εξυπνοτερο ( κατα φαντασια ) λαο του κοσμου !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *