Συλλογή φαρμάκων χθες και σήμερα στους Ιερούς Ναούς του Αγ.Νικολάου Χαλανδρίου και Αγ.Νικολάου Αχαρνών

6_12_2013_farmaka_3 Η συλλογή φαρμάκων χθες και σήμερα στους Ιερούς Ναούς του Αγ.Νικολάου Χαλανδρίου και Αγ.Νικολάου Αχαρνών βρήκε μεγάλη ανταπόκριση κατά τη δράση του ΣΚΑΙ Όλοι μαζί μπορούμε. Ενορίτες κάθε ηλικίας προσήλθαν από τις 5-8 χθες και από τις 9-1 σήμερα στις εκκλησίες που γιόρταζαν τόσο στο Χαλάνδρι όσο και στην οδό Αχαρνών για να προσφέρουν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό προς τους άπορους ανασφάλιστους ασθενείς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που έχουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός του Αρχιεπισκοπής ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

49 μεγάλοι σάκοι συγκεντρώθηκαν με φάρμακα πολύτιμα, απαραίτητα τόσο για τα χρόνια νοσήματα όσο και για κατανάλωση σε έκτακτες καταστάσεις. Το υλικό παρελήφθησε από εθελόντριες του Ιατρείου όπου έγινε η πρώτη διαλογή και6_12_2013_farmaka_1 στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα στελέχη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ που εργάστηκαν εθελοντικά με αυταπάρνηση για τη συλλογή, τη μεταφορά, τη διαλογή και την κατηγοριοποίηση των φαρμάκων καθώς και τους εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Τα φάρμακα προορίζονται για εμπερίστατους ανασφάλιστους συμπολίτες μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Ήδη από τη δράση του ΣΚΑΙ αυτή έχουν σωθεί εκατοντάδες ασθενείς του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, από τη δωρεάν χορήγηση των απαραίτητων φαρμάκων για τη ζωή τους, αυτών που δε θα μπορούσαν ποτέ να πληρώσουν.

Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν οι Προϊστάμενοι των Ναών Π.Δημήτριος και Π.Προκόπιος, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης και οι εθελοντές των δύο φορέων: Ε.Μελιάδου, Β.Ζαμπου, Κ.Περρέα, Χ.Δασκαλόπουλος, Ε.Δασκαλοπούλου, Σ.Πετσα, Γ.Κοντός και Γ.Νουράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *