Η ασθένεια της… Υγείας

κρεμαστινος«Πληρώσαμε 30.000.000 δραχμές για μια μελέτη που έκαναν αξιόλογοι επιστήμονες του εξωτερικού και που υποτίθεται θα έλυνε τα προβλήματα στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Τη μελέτη είχαν υπογράψει εμπειρογνώμονες, καθηγητές δηλαδή της London school of Economics ,με επικεφαλής ένα μεγάλο όνομα, τον Abel Smith . Δούλεψαν ένα χρόνο, πληρώθηκαν 30 εκατ. δρχ. τότε, κατέθεσαν το νομοσχέδιο το οποίο πήρε όλες τις υπογραφές των Υπουργών και ήρθε στη Βουλή, αλλά όχι μόνο δεν ψηφίστηκε, απεναντίας έφυγε από τη θέση του κι ο Υπουργός που το κατέθεσε» είπε στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο πρώην Υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έγινε από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη «μεταρρύθμιση» στην Υγεία.

Και ήταν, σαν να είπε, ο πρώην Υπουργός, το πιο αθώο πράγμα. Τόσα λεφτά πεταμένα στο βρόντο και ήταν, σαν να μην συνέβηκε απολύτως τίποτα.

«Λοιπόν ,τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνει ότι οι αντιδράσεις που υπάρχουν και καλό είναι να το ξέρουν όλοι, διότι πρέπει να φανταστείτε το εξής, ότι ο Abel Smith μου είχε πει ότι για να καταθέσεις το νόμο πρέπει να έχεις εξασφαλίσει τα λεφτά, αλλιώς ο νόμος που θα καταθέσεις θα είναι έκθεση ιδεών. Και αυτό ισχύει πάντα. Αυτά είπε ο Abel Smith,σε μένα και τότε όταν είχαμε πει ότι αν δεν υπάρχουν λεφτά από τον προϋπολογισμό, να γίνει ένα ειδικό λαχείο ,κρατικό λαχείο όπως ήταν των Συντακτών ,για να πάει κατευθείαν στην υγεία ,πρωτοβάθμια ,δευτεροβάθμια, τριτοβάθμια, ο τύπος όμως το λοιδόρησε και είπε ότι γίνεται ΠΡΟΠΟ το ΕΣΥ» κατέληξε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Και μαζί του καταλήξαμε και ’μεις: Εσύ ΠΡΟΠΟ κι εγώ ΕΣΥ, έλα να ξύσουμε μαζί!

http://www.zougla.gr/parapolitiki/

One thought to “Η ασθένεια της… Υγείας”

  1. ΟΤΑΝ ΤΣΕΠΩΝΕΣ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΗΛΑΕΙ…….!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *