Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής. Κ. Υπουργέ Υγείας τι έγινε με τον έλεγχο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

ρεβελιωτης γ.Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής επαινεί τον Υπουργό Υγείας κύριο Άδωνι Γεωργιάδη και τον σύμβουλο του κύριο Παναγιώτη Βαλασσόπουλο, για την απόφαση τους να διεξάγουν εις βάθος έρευνα για τυχόν φαινόμενα διαφθοράς κατά το παρελθόν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Τα αποτελέσματα της έρευνας ωστόσο θα πρέπει να έρθουν στο φώς της δημοσιότητας και αν αποδειχθεί πως υπήρξε κακοδιαχείρηση και κατάχρηση χρημάτων οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων οδηγεί στην πεποίθηση πως κάποιο τέχνασμα χρησιμοποιείτε που υποκρύπτει πολιτικά κίνητρα και άτομα που στο παρελθόν είχαν εμπλακεί με θέματα του Νοσοκομείου. Ο μόνος τρόπος να οδηγηθεί η Ελλάδα προς ανάπτυξη και πρόοδο ειναι με την αποκάλυψη της διαφθοράς και της σήψης που μαστίζει την κοινωνία της, και με το να δωθεί χώρος στο νέο και αδιάφθορο στοιχείο. Κύριε Γεωργιάδη, ήρθε ο καιρός να αποδείξετε ότι είστε μέρος του νέου αυτού στοιχείου και της Νέας Ελλάδας, αποκαλύπτοντας τα αποτελέσματα της έρευνας.

Γιώργος Ρεβελιώτης

Πρόεδρος, ΠΟΑ

3 thoughts to “Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής. Κ. Υπουργέ Υγείας τι έγινε με τον έλεγχο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης”

  1. Κε Ρεβελιωτη ,

    Πολλα χρονια ειστε μακρια απο την πατριδα, φαινεται, γι’ αυτο και ελπιζετε …

    Δεν συμβαινουν ετσι τα πραγματα στην ψωροκωσταινα.
    Μπορει να βρεθουν οι υπαιτιοι αλλα επειδη ειναι γνωστοι του γνωστου καπου θα χαθει ο φακελος, με καποιο τροπο θα ξεχαστει η υποθεση και στο τελος δεν προκειται να μαθουμε τιποτε …

    Ξερετε ποιο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα της νεοτερης Ελλαδας;
    Το οτι δεν εχουμε Μαφια στη χωρα .
    Δυστυχως ομως εχουμε πολιτικους …

  2. Ας γελάσω,ο τηλεβιβλιοπώλης μέρος της Νέας Ελλάδας!!!! Ο άνθρωπος που έχει τόση συνέπεια έργων-λόγων ώστε πριν πάει στην ΝΔ έβριζε τον Σαμαρά και γελούσε κοροιδευτικά στο ενδεχόμενο επανόδου του στην ΝΔ(υπάρχει το σχετικό video στο you tube).Ο άνθρωπος που έκανε επερώτηση ως βουλευτής γιά το κλείσιμο του “κερδοφόρου” όπως ο ίδιος έλεγε νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ και μετά όταν έγινε υπουργός το …έκλεισε!!!
    Αυτός που παίρνει 7000+ +++ ευρώ το μήνα(χώρια από τα έσοδα του βιβλιοπωλείου του) κατά 75% αφορολόγητα και τολμάει και μιλάει γιά επιστήμονες ιατρούς που φθάνουν στο σημείο να ξενιτεύονται γιά να επιβιώσουν!!
    Αυτή την σύχρονη ντροπή γιά τον τόπο μας επαινείτε; Να την χαίρεστε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *