Τα ερωτικά εξτραδάκια της γυναίκας του γιατρού(για να φτιάξει λίγο η διάθεση μας)

πικαντικο(Για να φτιάξει λίγο η διάθεση μας.) Εκτός από ιατρικές υπηρεσίες, πολύς κόσμος πήγαινε στον συγκεκριμένο γιατρό στην Εύβοια και για τα εξτραδάκια που τους έκανε η γραμματέας και σύζυγός του.

Συγκεκριμένα, νεαρή και ιδιαίτερα εντυπωσιακή ξανθιά η σύζυγος του γιατρού που είχαν παντρευτεί πριν δύο χρόνια, εκτελούσε και χρέη γραμματέως στο ιδιωτικό ιατρείο του άνδρα της, στην Εύβοια.

Έτσι, εκμεταλλευόμενη τη θέση της, αλλά και τις πλούσιες καμπύλες της, πρότεινε στους πελάτες-ασθενείς του συζύγου της και «εναλλακτική» θεραπεία από τα έμπειρα χέρια της και χυμώδη προσόντα της. Η συνάντηση κανονιζόταν στα σπίτια των πελατών και μάλιστα με τσουχτερή αμοιβή, ανάλογη της εξειδικευμένης για τα γούστα του πελάτη σεξουαλικής «θεραπείας».

Αρκετοί ασθενείς του γιατρού τσίμπησαν και πέρασαν στιγμές ονείρου με τη ξαναμμένη σύζυγο του γιατρού, η οποία συνέχιζε το… έργο της για αρκετούς μήνες. Πάντως, το δίκιο να λέγεται , το ιατρείο παρουσίασε αλματώδη αύξηση της πελατείας του και ο γιατρός μακάριζε την τύχη του.

Αλλά και η σύζυγος του γιατρού είδε τους «κόπους» της να πιάνουν τόπο αφού το κομπόδεμά της μεγάλωνε καθημερινά και ανταγωνιζόταν σε μέγεθος τα προσόντα της.

Όμως το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται και έτσι η σύζυγος-γραμματέας-βιζιτού έκλεισε ραντεβού με πελάτη του άνδρα της που έτυχε όμως να είναι πολύ φίλος του και του σφύριξε τα καθέκαστα.

Η συνέχεια ήταν το ίδιο ταραχώδης με την κρυφή ζωή της. Μόλις το έμαθε ο γιατρός έγινε πανδαιμόνιο. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Έτσι η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες όπου θα ακουστούν πολλές ενδιαφέρουσες αλλά και γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την δράση της άπιστης και φιλοχρήματης γυναίκας του γιατρού.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/376373/ta-erotika-extradakia-tis-gynaikas-toy-giatroy

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *