Αντιδράσεις ΠΝΟ για την παραχώρηση του πρώην νοσοκομείου ναυτικών

Την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε διάθεση των πενταόροφων εγκαταστάσεων του πρώην Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού στα Μελίσσια Αττικής, εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, με αφορμή τη συζήτηση κατά την αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΤ για παραχώρηση του κτιρίου, για εκπαιδευτικούς σκοπούς στα ΕΚΑΜ.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου Χρήστο Φωτίου, το συγκεκριμένο ακίνητο που έχει εγκαταλειφθεί από το 1975, ζητήθηκε για εκπαιδευτική χρήση και για όσο χρονικό διάστημα ορίσει το ΝΑΤ, με έγγραφό της, από τη Γενική Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (ΕΚΑΜ).
Ο πρόεδρος του ΝΑΤ υποστήριξε επίσης ότι ο δήμος Μελισσίων με έγγραφο του προς το ταμείο, έχει εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του καθώς ο συγκεκριμένος χώρος δεν αστυνομεύεται και συχνά γίνεται στόχος πλιάτσικου από οργανωμένες συμμορίες αλλά και τόπος επίσκεψης από περιθωριακά άτομα.
Σημειώνεται ότι το Ν.Ι.Ε.Ν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του ΝΑΤ και όπως είναι γνωστό στο καταστατικό του Ταμείου υπάρχει δέσμευση ότι στο κτίριο πρέπει να λειτουργήσει νοσοκομείο ναυτικών.
Επιμέλεια:Χρήστος Μαζάνης

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382585&cid=4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *