Δρομοκαϊτειο. Οι εργαζόμενοι έχτισαν την είσοδο.

dromokaiteio«Η κυβέρνηση δεν συνδιοικεί με τους συνδικαλιστές. Η κοινωνία δεν είστε εσείς. Εσείς είστε συνδικαλιστές και μάλιστα της δεκαετίας του ’80», είπε ο υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον πρόεδρο εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο.

«Το σχέδιο της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας θα το παρουσιάσω εντός της εβδομάδας. Κάποιοι εργαζόμενοι θα μπουν στο καθεστώς» ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ανέφερε ακόμη ότι «Η χώρα είναι δεσμευμένη για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση από το 2000».

Φυσικά, στην εκπομπή επικράτησε και κόντρα μεταξύ των εργαζομένων και του υπουργού.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Η ιδέα ότι οι συνδικαλιστές ενδιαφέρονται για την κατάσταση των ασθενών είναι τουλάχιστον αστεία. Οι συνδικαλιστές δεν ξέρουν κανένα πρόβλημα, ξέρουν να προασπίζονται τα κλαδικά τους συμφέροντα και τίποτα άλλο». Και πρόσθεσε: «Δεν είναι εφεύρεση Γεωργιάδη η ψυχιατρική μεταρρύθμιση. Δεν θέλω να καπηλευθώ τη δόξα των προηγουμένων. Τα εκλαμβάνω ως γραφικότητες αυτά με τους τσιμεντόληθους. Ο καθένας θέλει να κάνει λίγο το σόου του αυτή την περίοδο».

Και απευθυνόμενος στον πρόεδρο των εργαζομένων του ψυχιατρικού νοσοκομείου, είπε: «Μεταξύ των δυο μας, ο ελληνικός λαός έχει εκλέξει εμένα. Να μιλάτε με σεβασμό». Ο πρόεδρος των εργαζομένων του απήντησε: «Δεν θα σας ψήφιζε αν ήξερε αυτά που κάνετε. Το ποιος είναι γραφικός θα το κρίνει ο ελληνικός λαός».

Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης του τόνισε ότι πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να βγάλει τους τσιμεντόληθους, κίνηση την οποία χαρακτήρισε γραφική.

One thought to “Δρομοκαϊτειο. Οι εργαζόμενοι έχτισαν την είσοδο.”

  1. Παντως, δεν εχει και αδικο ο Αδωνις…

    Οταν γινοντουσαν ολα εκεινα τα συνδικαλιστικα αισχη επι χρονια δεν πηρε κανεις την πρωτοβουλια να χτισει εισοδους για να σταματησει η κατρακυλα !
    Ολοι μας-η πλειοψηφια τουλαχιστον-ειχαμε βολευτει και μαζι με τα μεγαλα κεφαλια τρωγαμε απο τα αποφαγια τους …

    Τωρα ειναι αργα για δακρυα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *