ΟΕΝΓΕ. Σχετικά με το οριο συνταξιοδότησης γιατρών

οενγεΣτην συνάντηση της περιβόητης «Εταιρείας Συντονιστών Διευθυντών» με τον υπουργό Υγείας, εκτός των άλλων εξοργιστικά ιδιοτελών αιτημάτων, ετέθη κι ένα ζήτημα βιολογικής φύσεως.

Ζήτησαν οι εν λόγω να συνταξιοδοτούνται οι γιατροί όχι στο 65ο, αλλά στο 67ο και ει δυνατόν στο 69ο έτος της ηλικίας τους!

Πιθανόν οι συγκεκριμένοι έχουν ανακαλύψει το ελιξίριο της αιώνιας νεότητας. Εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, θεωρούμε ότι στην ηλικία των 65 ετών δεν μπορούμε και δεν αντέχουμε να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας και οφείλουμε ν΄ αποσυρθούμε, ώστε να υπάρξουν θέσεις εργασίας για νεότερους συναδέλφους μας, οι οποίοι μη βρίσκοντας εργασία στην Ελλάδα παίρνουν των ομματιών τους και ξενιτεύονται.

Καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση να μην ενδίδει στις επικίνδυνες ανοησίες ελάχιστων ιδιοτελών, τόσο στο ζήτημα των ιδιωτικών ιατρείων, όσο και στο ζήτημα του ορίου συνταξιοδότησης, διότι πρόκειται για μείζονα ζητήματα δημοσίου συμφέροντος, στα οποία κριτήριο δεν μπορεί να είναι η πλεονεξία και η αμετροέπεια ορισμένων.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *