Σ.Ε.Υ.Υ.Π. ΓΠΝ Τρίπολης. «Η Ευαγγελίστρια». Διαβίβαση παρατηρήσεων μετά το πέρας ελέγχου

Παναρκαδικό Νοσοκομειοθέμα: «ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ»

ΣΧΕΤΙΚΑ: α) Αρθρο 6, παρ. 10, Ν. 2920/01 (ΦΕΚ 131Α’/27.6.2001)

β) Η με αριθμ. πρωί. ΕΜΠ. οικ. 1259/8.10.2013 εντολή του Γενικού Επιθεωρητή του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

Στο πλαίσιο της (β) σχετικής εντολής ελέγχου και σε εφαρμογή του (α) σχετικού, σας διαβιβάζουμε τις παρατηρήσεις των Επιθεωρητών Αδαμοπούλου Μαρίας και Κουνάδη Ευαγγελίας, μετά τον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν, σχετικά με την διαπίστωση της εύρυθμης ή μη λειτουργίας του ΓΠΝ Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια».

Παρακαλούμε για την εντός τριών (3) ημερών, από λήψεως του παρόντος, αποστολή των ακόψεών σας, προκειμένοο η Υπηρεσία μας, να ολοκληρώσει την σχετική έκθεση ελέγχου.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣα/α

 

ΜΙΧΑΗΛ ΡΕΚΚΑΣ

 ΈγγραφοΣΕΥΥΠ                            κλικ εδώ   Ανεβάστε την ανάλυση στο 125%

Αστεία πράγματα. Πολύ ντόρος για το τίποτα. Ουσιαστικός έλεγχος επι των πραγματικών προβλημάτων του Νοσοκομείου δεν έγινε. Δεν τους συμφέρει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να απαξιώσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υπακούοντας στις οδηγίες του υπουργείου υγείας και των τροίκανών εντολοδόχων, ωστε να περάσουν τα σχέδια τους για απαξίωση των νοσοκομείων με την κινητικότητα  και τις διαθεσιμότητες. Ένας δρόμος μόνο υπάρχει αυτός της προάσπισης της δημόσιας Υγείας και του κοινωνικού κράτους σύμφωνα με τον ορκο που έχουμε δώσει παίρνοντας το πτυχίο μας. Μήν τους κάνουμε το χατήρι.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *