Βενιζέλειο : Σοκ! Θέλει να πουλήσει νεφρό για να σώσει τα παιδιά του

ανακοινωσηΚλικ στηνεικόνα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας πατέρας πουλάει το νεφρό του για να ζήσει τα παιδιά του. Όπως αποκάλυψε το irakliolive, πριν μερικά 24ωρα, στον πίνακα ανακοινώσεων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου αναρτήθηκε μια ανακοίνωση που προκάλεσε ανατριχίλα “δίνω το νεφρό μου για να ζήσω τα παιδιά μου, επικοινωνήστε μαζί μου στο….” έγραφε ο άνεργος πατέρας σε μια κόλα χαρτί.

Λίγες λέξεις που έδειχναν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το δράμα που περνούσε. Λίγο αργότερα ο ίδιος υποστήριξε πως τα τελευταία χρόνια έχει μείνει άνεργος, δεν μπορεί να βρει δουλειά και έχει πουλήσει ο,τι είχε και δεν είχε!

Μιλώντας στο Flashnews.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του Βενιζέλειου, τόνισε πως ως προσωπικό του νοσοκομείο κάνουν ο,τι μπορούν προκειμένου να βοηθήσουν ανασφάλιστους ασθενείς, να μην πληρώσουν “δεν μας νοιάζει αν ζημιώνεται το νοσοκομείο, το κράτος…εμείς πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη”.

Την ίδια ώρα μιλώντας στο Flashnews.gr ο κ. Μάνθος Φλαμουράκης, γιατρός του νοσοκομείο, τόνισε πως όλοι γνωρίζουν πως προς τα που οδεύει η κατάσταση, ωστόσο η ανακοίνωση του πατέρα ήταν ένα ηχηρό μήνυμα για όλους.

http://www.flashnews.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *