Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στο ΓΝ «Η Αγία Βαρβάρα».

588903_21-11-2103, Αγία Βαρβάρα (1)Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργο Καπλάνη και τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Γιάννη Ευδοκιμίδη, επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα».

Ο κ. Γεωργιάδης μετά το πέρας της επίσκεψης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ήρθαμε στο Νοbd91ac_21-11-2103, Αγία Βαρβάρα (2)σοκομείο «Αγία Βαρβάρα», γιατί αυτά που είχαμε συμφωνήσει, υλοποιούνται. Το νοσοκομείο και η κλινική ξεκινούν τη λειτουργία τους. Θέλω να πω για μια ακόμη φορά ότι ποτέ δεν ήταν στα σχέδια του Υπουργείου Υγείας το κλείσιμο αυτού του νοσοκομείου, το οποίο με τα σχέδια που έχουμε καθοδόν, θα αναβαθμιστεί».

Στη συνέχεια ο κ. Καπλάνης δήλωσε:

«Είναι θετικό που ο ίδιος Υπουργός προσωπικά επισκέπτεται για δεύτερη φορά το νοσοκομείο για να δει την εξέλιξη όσων είχαν ανακοινωθεί από το Υπουργείο στους δήμους και το σωματείο των εργαζομένων.

Είναι σημαντικό ότι πρώτον δεν απολύθηκε κανένας εργαζόμενος. Δεύτερον είναι ότι με γρήγορες διαδικασίες ξεκινά ξανά την επαναλειτουργία του το νοσοκομείο. Διαπίστωσε προσωπικά ο Υπουργός την ανάγκη που έχει η περιοχή για αυτό το νοσοκομείο.

Πιστεύω ότι από την αρχή το ήξερε, το υπερασπίστηκε και το έκανε και αυτό που μένει είναι τα επόμενα βήματα με την προσωπική του παρέμβαση να συνεχίσουν να είναι ακόμη πιο γρήγορα. Να ομαλοποιηθεί τελείως η λειτουργία του νοσοκομείου και να παρέχει τις υπηρεσίες τις οποίες χρειάζεται ο τόπος».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *