ΠΙΣ: Πρόσκληση στους κ.κ. Πρωθυπουργό και Αρχηγούς κομμάτων σε διάλογο για την Υγεία

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΙΣ6-150x120Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, αντιλαμβανόμενο την οριακή κατάσταση στην οποία έχει επέλθει ο τομέας της Υγείας στη χώρα και προκειμένου, το ιατρικό σώμα να συμβάλει στην κατεύθυνση της επίλυσης και βελτίωσης των δυσμενών συνθηκών που πλήττουν τόσο τους επαγγελματίες υγείας όσο και τον Έλληνα πολίτη, απέστειλε σήμερα, 18 Νοεμβρίου, επιστολή πρόσκλησης σε διάλογο για την Υγεία στους κ.κ. Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και Αρχηγούς κομμάτων Ε. Βενιζέλο, Α. Τσίπρα, Π. Καμμένο, Φ. Κουβέλη, Δ. Κουτσούμπα.

Στόχος του ΠΙΣ είναι η διακοπή των παρενεργειών που παρουσιάζονται στην παροχή περίθαλψης των ασφαλισμένων πολιτών και την παροχή υπηρεσιών των λειτουργών ιατρών.

Ο ΠΙΣ, το Ανώτατο Επιστημονικό Όργανο του ιατρικού σώματος, εκπροσωπώντας 70.000 ιατρούς και γνωρίζοντας «εκ των έσω» τα προβλήματα στην Υγεία, καλεί τον κο Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των κομμάτων να ενημερωθούν οι ίδιοι για τις δυσμενείς συνθήκες της Υγείας στη χώρα, ώστε να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για την εξομάλυνση των συνθηκών και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού στην δημόσια περίθαλψη και τις παρεχόμενες από τους επαγγελματίες υγείας υπηρεσίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *