ΠΙΣ: Απαράδεκτες και ύποπτες μεθοδεύσεις σκοτεινών κύκλων (vd)

ΠΙΣ6-150x120Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2013

Θεωρούμε απαράδεκτο και ύποπτο το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitikα.gr, όπου ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλης Βλασταράκος, εμφανίζεται σε ομιλία του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ότι «ανοίγει» ουσιαστικά το δρόμο του υπουργού υγείας Α. Γεωργιάδη μιλώντας για 3.000 απολύσεις γιατρών από τον ΕΟΠΥΥ, παρουσιάζοντας μάλιστα και σχετικό video 30 sec.

Το δημοσίευμα είναι ύποπτο, καθώς έχει απομονωθεί ένα κομμάτι της παρουσίασης του κ. Βλασταράκου, του σχεδίου της Task Force για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και συγκεκριμένα το κομμάτι που μιλάει για τους γιατρούς που πρόκειται να φύγουν από τον ΕΟΠΥΥ, βάσει του σχεδίου αυτού. Ο συντάκτης του κειμένου λοιπόν, βάζει τα γραφόμενα του σχεδίου της Task Force, σαν να είναι η άποψη του προέδρου του ΠΙΣ, γεγονός άκρως συκοφαντικό και βέβαια ύποπτο.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι νοσηροί εγκέφαλοι προσπαθούν να διασπάσουν το αρραγές μέτωπο των γιατρών πανελλαδικά, ότι θα μας βρουν απέναντι στα επικίνδυνα επικοινωνιακά τους παιχνίδια και γι’ αυτό επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, εκφραστής ενός από τα μεγαλύτερα επιστημονικά σωματεία της χώρας, παραμένει ο εγγυητής της σοβαρότητας του ιατρικού λειτουργήματος και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και παρά τα χτυπήματα «κάτω από τη μέση», για το δικαίωμα στην υγεία, κάτι που η σημερινή ηγεσία του υπουργείου συνεπικουρούμενη από τη Τρόικα, προσπαθεί να αφαιρέσει με βίαιο τρόπο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *