Το ευχαριστώ του Γλέζου στους γιατρούς της ΠΑ και οι “καρδινάλιοι” της Βουλής

γλεζοςΗ ανακοίνωση του Μανώλη Γλέζου για την περίθαλψη που είχε στο 251 ΓΝΑ έχει τη σημασία της. Γιατί είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί , μα πάρα πολλοί πολιτικοί μας αρκετοί από τους οποίους δηλώνουν πιο πατριώτες από τους άλλους έχουν “απολαύσει” την πραγματικά υψηλού επιπέδου περίθαλψη των στρατιωτικών νοσοκομείων.

Αλλά ένα τυπικό έστω ευχαριστώ δεν ακούσαμε. Κι όχι εμείς. Τουλάχιστον δεν το άκουσαν το προσωπικό και οι διοικήσεις των νοσοκομείων που εξυπηρέτησαν με το καλύτερο τρόπο τους “καρδινάλιους”. Λόγω ύφους καρδινάλιοι.

Ο Γλέζος ο οποίος έχει και ευγένεια και ανθρωπιά ξέρει να εκτιμά ορισμένα πράγματα. Και γι΄ αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση θέλοντας να ευχαριστήσει το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στο οποίο νοσηλεύτηκε προ ημερών.

“Σε όλο ανεξαιρέτως το Διοικητικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου Αεροπορίας, εκφράζω από καρδιάς τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μου για τη δύσκολη και επισφαλή εργασία την οποία επιτελούν.Ειδικά θα ήθελα να ευχαριστήσω για την περίπτωσή μου τους γιατρούς της Παθολογικής Κλινικής για τις διαγνώσεις τους και τους γιατρούς της Γαστρεντερολογικής Κλινικής για την αφαίρεση των λίθων από τον χοληδόχο πόρο, τη βασική αιτία του οξύτατου κοιλιακού άλγους και της λιποθυμίας που με έφερε από τη Βουλή στο Νοσοκομείο.

Στη δεκαήμερη παραμονή μου στο ΓΝΑ, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω την εξαίρετη προσφορά του στο τομέα της ιατρικής συνδρομής και νοσηλείας και να πω: μακάρι όλα τα νοσοκομεία της Χώρας να λειτουργούσαν με τον ίδιο τρόπο”.

http://www.onalert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *