Παπασταματάκης σε Άδωνι για τα απογευματινά χειρουργεία: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

papast“Εδώ δεν μπορούμε να βγάλουμε τα πρωινά χειρουργεία πώς σκέφτεται ο κ. Γεωργιάδης  να το κάνει αυτό αφού ακόμα και τώρα υπάρχει αδυναμία;”

Για τις ελλείψεις προσωπικού και υλικών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης αποκαλώντας ως ανέκδοτο την πρόσφατη ανακοίνωση του  Υπουργού Υγείας  ώστε να γίνονται απογευματινά χειρουργεία κατά προτεραιότητα και σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Παπασταματάκης μίλησε για την επιτακτική ανάγκη να δοθούν χρήματα στο Νοσοκομείο γιατί τα υλικά τελειώνουν.  Για το Νοέμβριο και έχουν  τελειώσει τα χρήματα και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Αν δε δοθούν άμεσα χρήματα για την περίθαλψη το Νοσοκομείο της Τρίπολης θα αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά με άλλα Νοσοκομεία που δεν μπορούν λόγω των πολλών ελλείψεων να κάνουν χειρουργεία με αποτέλεσμα να τα ακυρώνουν.

Το Νοσοκομείο είναι στο κόκκινο με τα υλικά και τις προμήθειες να τελειώνουν και έτσι αν δε γίνει γρήγορα κάτι ο κόσμος δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Αφού τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο ο Ιατρικός Σύλλογος του Παναρκαδικου Νοσοκομείου θα προβεί σε τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη στις 21 Νοέμβριου. Ο κ. Παπασταματακης τόνισε ότι με αυτή τη στάση εργασίας θέλουν να περάσουν ότι αν δεν υπάρξει ομαλή ροή υλικών δε θα μπορέσει να λειτουργήσει το νοσοκομείο.

http://www.arcadiaportal.gr/news/papastamatakis-se-adoni-gia-ta-apogeumatina-xeirourgeia-allo-me-ton-toto-ksereis-video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *