Ενισχύεται με γιατρούς το νοσοκομείο Ιεράπετρας

ierapetraΑπέδωσαν τελικά οι προσπάθειες τόσο των φορέων, της κοινωνίας της Ιεράπετρας, του νέου διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Γιώργου Ματαλλιωτάκη όσο και του επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου της πόλης, καθώς το υπουργείο Υγείας, δρομολογεί λύσεις για τα προβλήματα του νοσοκομείου και αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Με απόφαση του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη το νοσοκομείο της Ιεράπετρας περιλαμβάνεται ανάμεσα στα νοσηλευτικά ιδρύματα που θα ενισχυθούν με επιπλέον προσωπικό στα πλαίσια πρόσληψης επικουρικών γιατρών σε νοσοκομεία της χώρας.

Με βάση τους καταλόγους της προκήρυξης, που αναρτήθηκαν σήμερα στο διαδίκτυο, για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας προβλέπεται η πρόσληψη ενός παθολόγου και ενός χειρουργού.

 

Η πρόσληψη των δύο επικουρικών γιατρών σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόφαση διορισμού μόνιμου παθολόγου, έρχονται να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα των εφημεριών του νοσοκομείου της Ιεράπετρας.

 

Η απόφαση του υπουργείου Υγείας για ενίσχυση του νοσοκομείου της νότιας πλευράς της Κρήτης με ιατρικό προσωπικό ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας τόσο των κατοίκων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής.

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=151216&cid=304

One thought to “Ενισχύεται με γιατρούς το νοσοκομείο Ιεράπετρας”

  1. Λαμπρή επιτυχία (που ούτε αυτή η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ πιστευω ότι θα γίνει) !!!
    … αρκεί να μας πει ο αρθρογράφος εαν γνωρίζει τι σημαίνει ο όρος “επικουρικός ιατρός” (ποιος θα πήγαινε με αυτές τις αμοιβές επικουρικός στην Ιεράπετρα ; για πόσο καιρό είναι και τέλος ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ η “σύμβαση” αυτή ;;;).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *