Διοικητές Νοσοκομείων. Κομματικά “αστέρια” μέρος 2ον

αδωνιςΤο πρώτο μέρος μπορείτε να βρείτε εδώ:. κομματικά αστέρια part 1. Ακολουθεί το κομματικό who is who περισσοτέρων από τους νέους διοικητές:

Ο γυναικολόγος κ. Ηλίας Δαλαΐνας τοποθετήθηκε στη διοίκηση των Νοσοκομείων «Αλεξάνδρα» και «Ελενα». Μέχρι πρότινος ήταν αντιπρόεδρος στο ΟΑΚΑ. Πηγές της ΝΔ λένε ότι έχει περάσει από την Πολιτική Άνοιξη και λέγεται ότι είχε καλές σχέσεις με την κυρία Μαριέττα Γιαννάκου. Το 2005, τοποθετήθηκε πρόεδρος στην… διάσημη Εθνική Επιτροπή Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας…

Διοικητής στο Γ. Γεννηματάς Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκε ο κ. Παύλος Παπαδόπουλος. Φέρεται ότι ήταν κολλητός του Άκη Τσοχατζόπουλου. Υπήρξε Διορισμένος υπερνομάρχης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης και Περιφερειάρχης Ηπείρου. Από το 2009, ήταν ΠΕΣΥάρχης Βορείου Αιγαίου και κατόπιν διοικητής νοσοκομείων της Θεσσσαλονίκης. Και όλα αυτά με πτυχίο γεωλογίας…

Ο κ. Ελευθέριος Μπούλιας ανέλαβε τα ηνία του Ογκολογικού νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Ήταν μέλος της διοίκησης της ΟΝΝΕΔ από το 1998 έως το 2001 και έχει διατελέσει γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς.

Ο κ. Ιωάννης Πατσογιάννης ανέλαβε το «Λαϊκό» μετά το «Μεταξά». Ήταν μέλος της ΚΕ της ΝΔ επί προεδρίας Μιλτιάδη Έβερτ. Έχει διατελέσει πρόεδρος στην ΠΥΡΚΑΛ και στη συνέχεια στην ΕΒΟ.

Στη θέση του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου «Αγιος Σάββας» τοποθετήθηκε ο κ. Χαράλαμπος Κανδηλώρος, σύμβουλος του πρώην υπουργού Υγείας κ. Αντρέα Λυκουρέντζου.

Ο κ. Νικόλαος Φαλδαμής τέως διοικητής του «Αλεξάνδρα» και του «’Ελενα Βενιζέλου» πήρε την θέση του διοικητή στο “ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ”. Προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Πολιτευτής της ΝΔ είναι η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου «Αττικόν» Ευαγγελία Γιαννακάκου. Ίδια κομματική προέλευση έχει ο διοικητής του Κρατικού Νίκαιας Κώστας Πεταλάς.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ και πρώην αντιδήμαρχος Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Ναλμπάντης, τοποθετήθηκε ως διοικητής στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο κ. Νικόλαος Κοκκίνης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που αναλαμβάνει διοικητής στα Κέντρα Υγείας Ιεράπετρας, Σητείας και Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο». Μέχρι πρότινος ήταν διοικητής στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείου Ηρακλείου.

Διοικητής του νοσοκομείου Ξάνθης αναλαμβάνει ο απόστρατος υποπτέραρχος Αθανάσιος Πάσχος, ο οποίος είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του σημερινού δήμαρχου Καβάλας Κώστα Σημιτσή (ΠΑΣΟΚ).

Στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε ως διοικητής η οικονομολόγος, στέλεχος της ΝΔ και υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα κ. Ευαγγελία Κουρτέλη – Ξουρή.

Στο Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης αναπληρώτρια διοικήτρια τοποθετήθηκε η υποψήφια της ΝΔ στην Ημαθία (πρώην υποψήφια του ΛΑΟΣ) Σταυρούλα Γιαννούτσου.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Καστοριά Ζήσης Τζηκάλαγιας, αναλαμβάνει διοικητής στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης.

Ο υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου Βέροιας Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου (ΠΑΣΟΚ) Ηλίας Τσιαμήτρος, ιατρικός βιοχημικός με μάστερ στη διοίκηση μονάδων υγείας τοποθετήθηκε στο νοσοκομείο Πέλλας.

Στη Φλώρινα παραμένει διοικητής η δικηγόρος Παρασκευή Κετσετζή (στέλεχος της ΝΔ).

Νέος διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου- Μεσολογγίου αναλαμβάνει ο κ Γιώργος Βλάχος, οικονομολόγος που έχει θητεύσει ως διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, τη «χρυσή» εποχή της υπουργίας Δημ. Αβραμόπουλου.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, τοποθετήθηκε διοικήτρια η Μεσσήνια οικονομολόγος Ευδοξία Παπαγεωργίου, στέλεχος της τοπικής ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Τα τελευταία χρόνια διατελεί σύμβουλος του δημάρχου Καλαμάτας.

negis2Γράφει: 

 

http://www.virus.com.gr/site

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *