Συνεχίζει την προσπάθεια του το Κοινωνικό Ιατρείο Αγίου Νικολάου

iatreio_agiouΈνα από τα πρώτα Κοινωνικά Ιατρεία που δημιουργήθηκαν, τον Απρίλιο του 2012, είναι το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αγίου Νικολάου που στόχο έχει τη δωρεάν παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης σε ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας. Στεγάζεται στο κτίριο του παλαιού Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, στον Αγ. Νικόλαο, οδός Λευκών Ορέων 3, δίπλα στις Εργατικές Κατοικίες και στο Πάρκο Κυκλοφορικής Αγωγής.

• Πρόγραμμα λειτουργίας:

Τρίτη 17:00-19:00 Παθολογικό Ιατρείο

Πέμπτη 17:00-19:00 Ιατρείο Γενικής Ιατρικής

Συνεργάζονται ιατροί, του ΕΣΥ και ιδιώτες, που εξετάζουν ασθενείς στο ιατρείο τους μετά από παραπομπή από το Κοινωνικό Ιατρείο, με τις παρακάτω ειδικότητες: Παιδιατρικής, Ψυχιατρικής, Νεφρολογίας, Οφθαλμολογίας, Δερματολογίας, Νευρολογίας, Ορθοπεδικής, Ωτορινολαρυγγολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας, Χειρουργικής, Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Οδοντιατρικής.

Συλλέγει φάρμακα σε ειδικό κουτί στην είσοδο του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου. Τα φάρμακα ελέγχονται από φαρμακοποιούς και ακολούθως χορηγούνται σε ασθενείς που τα έχουν ανάγκη.

Πραγματοποιεί εμβολιασμούς σε ανασφάλιστα – άπορα παιδιά, σε συνεργασία με το Τμήμα Επισκεπτριών Υγείας του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.

Συμμετέχει σε δίκτυο με δεκάδες άλλα Κοινωνικά Ιατρεία για ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και φαρμακευτικού υλικού.

Συμμετέχει σε δράσεις για την προάσπιση του δικαιώματος σε Δημόσια και δωρεάν Υγειονομική περίθαλψη όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής κάλυψης.

Διαθέτει Λογαριασμό για δωρεές στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, στο όνομα του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, με IBAN: GR61 0870 0210 0000 0001 1216 810

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6971 907592

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *