Άδωνις για παρακολουθήσεις: Οι γερμανικές υπηρεσίες είναι παρθένες;

αδωνις«Δεν έπρεπε να κάνει αυτή τη δήλωση ο Πάγκαλος. Δεν είχε καμία δουλεία να κάνει αυτή τη δήλωση αυτή ως τέως υπουργός» τόνισε ο υπουργός Υγείας

Τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου για παρακολουθήσεις Αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα εκ μέρους της ΕΥΠ σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του Mega λέγοντας: «Δεν έπρεπε να κάνει αυτή τη δήλωση ο Πάγκαλος. Δεν είχε καμία δουλεία να κάνει αυτή τη δήλωση αυτή ως τέως υπουργός» τόνισ ε ο υπουργός χαρακτηριστικά στο Mega.

Συμπλήρωσε μάλιστα με νόημα «γιατί τις έχουμε τις μυστικές υπηρεσίες για να παίζουν πρέφα; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μένουν όλοι έκπληκτοι επειδή οι μυστικές υπηρεσίες κάνουν παρακολουθήσεις. Δηλαδή οι γερμανικές υπηρεσίες είναι παρθένες;».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας το νέο φόρο ακινήτων τον χαρακτήρισε «δίκαιο» σημειώνοντας ωστόσο ότι «καλώς δίνουν τη μάχη τους οι βουλευτές».

Μέχρι το μεσημέρι θα λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος στον «Ευαγγελισμό»

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα έχει επιδιορθωθεί ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαβεβαίωσε επίσης μέσω της συνέντευξής του ο υπουργός Υγείας.

Ο υπουργός επιβεβαίωσε πως ο τομογράφος χάλασε την Παρασκευή, ωστόσο, όπως είπε, «τα μηχανήματα χαλάνε».

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρούνται και εξήγησε πως η βλάβη δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί από την εταιρεία και παραγγέλθηκε η πλακέτα από το εξωτερικό, η οποία θα έχει παραδοθεί μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

http://www.protothema.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *