Νοσοκομείο Φιλιατών. Σε αργία και ο διευθυντής της οφθαλμολογίας!

φιλιατα νοσοκ.Υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης και η απόφαση για την αυτοδίκαιη αργία στην οποία τίθεται ο διευθυντής της οφθαλμολογίας στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Για τον εν λόγω γιατρό είχε προηγηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση που είχε διαταχθεί από την διοίκηση του Νοσοκομείου κατά το παρελθόν.

Με βάση το πόρισμα που είχε προηγηθεί ο εν λόγω γιατρός τέθηκε σε αργία. Μεταξύ των άλλων και σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα προέκυψε ότι ο διευθυντής της οφθαλμολογίας προμηθεύονταν ακόμη και ακριβά υλικά τα οποία δεν χρησιμοποιούσε.

Είναι ο δεύτερος γιατρός που τίθεται σε αργία στο Νοσοκομείο Φιλιατών μέσα σε μία ημέρα καθώς η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δείχνει πλέον αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει και υποθέσεις που χρονίζουν.

Νωρίτερα σήμερα σε αναστολή καθηκόντων είχε τεθεί ο γυναικολόγος που είχε συλληφθεί από την αστυνομία παίρνοντας φακελάκι από ασθενή.

Παράλληλα ο εν λόγω γιατρός παραπέμπεται στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο όπου σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία είναι αντιμέτωπος με την ποινή της οριστικής αργίας.

http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/21884-2013-10-29-14-09-59.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *