Στη Βιάννο οι γιατροί του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

giatroi__mainΓια μια ακόμα χρονιά, ο Δήμος Βιάννου, σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, διοργανώνουν Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις για ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της Βιάννου, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, από τις 10:30 – 14:00, στο Κέντρο Υγείας Βιάννου.

Οι γιατροί – μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου μαζί και με άλλους ευαισθητοποιημένους εθελοντές γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, θα επισκεφτούν το Κέντρο Υγείας της Βιάννου για να εξετάσουν δωρεάν τους κατοίκους.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Βιάννου, έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης στα χωριά του Δήμου για να καθοριστούν τα ραντεβού για εξέταση από γιατρούς 10 ειδικοτήτων και ειδικότερα από:

Ακτινολόγο

Δερματολόγο

· Ενδοκρινολόγο

· Καρδιολόγο

· Ορθοπεδικό

· Ουρολόγο

· Οφθαλμίατρο

· Πνευμονολόγο

· Φυσικοθεραπευτή

· ΩΡΛ

 

Πρόκειται για ειδικότητες γιατρών που δυστυχώς δεν υπάρχουν στο Κ. Υ. και η παρουσία τους εκεί εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους κατοίκους της απομακρυσμένης από τα νοσοκομεία του Ηρακλείου περιοχής.

 

Όποιοι κάτοικοι επιθυμούν να εξεταστούν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Δήμο Βιάννου στα τηλέφωνα: 2895340113, 2895340177 και 2895340110, εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να κανονιστεί η ώρα εξέτασής τους και να μην ταλαιπωρηθούν από την αναμονή.

http://www.flashnews.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *