Διοικητής Νοσοκομείου πρώην στρατιωτικός συμπεριφέρεται ως στρατιωτικός διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων(ΟΕΝΓΕ)

Ο νυν υπουργός Υγείας δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στο να τοποθετεί ως Διοικητές Νοσοκομείων αποστράτους. Είναι λοιπόν αναμενόμενο να έχουμε συμπεριφορές ανάλογες μ΄ αυτές που αποτυπώνονται σε έγγραφα σαν κι ετούτο,κλίκ εδώ η ανάγνωση των οποίων προκαλεί ανατριχίλα και ελαφρά εφίδρωση στις μασχάλες.
Προσέξτε τίτλο εγγράφου: «Νόμος, τάξις, πειθαρχία»!!
Προσέξτε πάνω δεξιά. Βαθμός Ασφαλείας: ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
Προσέξτε και το λόγο της κλήσης σε απολογία και θα φρίξετε.

Η σιδερένια γροθιά του νόμου χτυπά τον άτυχο Διευθυντή του Ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Χίου διότι διοργάνωσε δύο επιστημονικά συνέδρια «ως απλός ιατρός» (καινούργια ανατριχίλα, εφίδρωση σε νέες περιοχές).
Περιττεύει να αναπαράγουμε την άκρως ευπρεπή απάντηση του Διευθυντή του ακτινολογικού κ. Στ. Χαλκιά, ο οποίος ενημερώνει τον στρατοπεδάρχη Διοικητή ότι του είχε επιδώσει έγκαιρα σχετικά έγγραφα που απέστειλαν:
1.- η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας που διοργάνωνε σεμινάριο ακτινοπροστασίας και
2.- το Erasmus Course των Βρυξελλών που διοργάνωσε σεμινάριο για επιμόρφωση ακτινοδιαγνωστών
Και τα δύο σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στη Χίο και σ΄ αυτά δεν είχε καμία ανάμειξη ο εγκαλούμενος για διατάραξη του νόμου, της τάξης και της πειθαρχίας Στ. Χαλκιάς. Απλώς τα παρακολούθησε με δικά του έξοδα.

Αν και ανώδυνη, η υπόθεση αυτή αποτελεί την πιο βαθειά έκφραση σκοταδισμού. Ευτυχώς πληροφορούμαστε ότι ο στρατιωτικός Διοικητής οδεύει προς λύση της σχέσης του με το Νοσοκομείο. Βεβαίως με τον κ. Λοβέρδο ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι δεν θα επακολουθήσει επαναδιορισμός του αποπεμφθέντος.

Δημήτρης Βαρνάβας
Πρόεδρος ΟΕΝΓΕ

Σημείωση: Επειδή μπορεί να ακολουθήσει νέα δίωξη για δημοσιοποίηση εγγράφου χαρακτηρισμένου ως «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ» διευκρινίζουμε ότι ο κ. Χαλκιάς κοινοποίησε τα σχετικά έγγραφα στην ΟΕΝΓΕ και η δημοσιοποίηση γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του υπογράφοντος.

http://www.ygeianet.gr/

 

4 thoughts to “Διοικητής Νοσοκομείου πρώην στρατιωτικός συμπεριφέρεται ως στρατιωτικός διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων(ΟΕΝΓΕ)”

  1. Προφανώς τον κ. Βαρνάβα τον ενοχλεί η τήρηση του Νόμου και της Πειθαρχίας! Και προφανώς η ΟΕΝΓΕ θα ήθελε η κατάσταση στα Νοσοκομεία να παραμείνει μπ…λο όπως την έκανε τόσα χρόνια.
    Δεν μπαίνω επι της ουσίας διότι προφανώς και πάλι η ΟΕΝΓΕ θα τα παρουσίαζει από τη δικιά της σκοπιά.

  2. MHΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΛΚΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ;;;ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ !!!!!!Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ( ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΙΕ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΗ ΚΛΠ;;;ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ)

    ΜΗΠΩΣ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ;;;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ;;;;;

    ΜΙΑ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΙΩΤΙΣΣΑ

  3. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ!!! ( ΚΟΙΝΟ , ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ , .ΑΠΟΡΡΗΤΟ, ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ…) , ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ (ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΕ ΒΑΡΝΑΒΑ. ! ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΗΣ Π………….Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ;;;; ΚΕ ΒΑΡΝΑΒΑ;; ΑΛΛΑ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ

  4. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ?? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?? ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ???? (ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!!!!!!) Ε ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *