Αναλώσιμα νοσοκομειακά υλικά αξίας 4 εκατ. δολαρίων προσφέρει η «Αποστολή»

mko apostoli_0Πέντε κοντέινερ γεμάτα με αναλώσιμα νοσοκομειακά υλικά (σύριγγες, γάντια, γάζες, επιδέσμους) και εκατοντάδες άλλα είδη αντικειμένων ευρείας και εξειδικευμένης νοσοκομειακής κατανάλωσης αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα για να ενισχύσουν νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια.

Τη βαθειά αυτή «ανάσα», συνολικής αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων, εξασφάλισε η «Αποστολή» και ο οργανισμός International Orthodox Christian Charities.

Τα πέντε κοντέινερ, μήκους 40 ποδών έκαστο, θα φτάσουν τμηματικά από την Αμερική στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα διοχετευθούν στα νοσοκομεία μετά από συνεργασία της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Υπουργείου Υγείας.

Σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή το πρωί, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την πρωτοβουλία του και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ στον Μακαριώτατο για να οργανώσουμε με την «Αποστολή», την προσφορά υγειονομικού υλικού από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC και τον Έλληνα ευεργέτη κ. Τζαχάρη στα νοσοκομεία της χώρας μας. Η προσφορά θα καλύψει ανάγκες φτωχών ανθρώπων και σας ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό».

 

Η λίστα με τους τελικούς αποδέκτες θα καταρτιστεί μετά από συνάντηση των δύο πλευρών την επόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *