Ι.Σ. Αμαλιάδας. Οχι επικοινωνιακά “κόλπα” εις βάρος του ιατρικού σώματος

ΙΣΑμαλιαδαςΑμαλιάδα 22 Οκτωβρίου 2013
Αρ.Πρωτ.: 355

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ
Κον Κοντό Δημήτριο
Αθήνα

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας ζητά από τον ΕΟΠΥΥ και τον πρόεδρό του, να μην χρησιμοποιούν επικοινωνιακά << κόλπα >> εις βάρος του ιατρικού σώματος, για προβλήματα που έχει ο ίδιος ο ΕΟΠΥΥ, όπως αδυναμία ελέγχου κ.α.
Εάν ο ΕΟΠΥΥ και ο πρόεδρος του έχουν στοιχεία εις βάρος συγκεκριμένων ιατρών, όσο μικρό και αν είναι το ποσοστό των σε σχέση με το σύνολο του ιατρικού κόσμου, είναι υποχρεωμένοι να αναφέρονται πάντοτε ονομαστικά και να δίνουν όλα τα στοιχεία στους Ιατρικούς Συλλόγους για να προχωρήσουν και αυτοί τους δικούς τους πειθαρχικούς ελέγχους. Είναι απαράδεκτο να ενοχοποιείται όλος ο Ιατρικός κόσμος και μάλιστα χωρίς τις στοιχειώδεις αποδείξεις.
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, πιστεύει ότι ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ πρέπει να μην μένει σε ανακοινώσεις – διαταγές προς τους υγειονομικούς αλλά πρέπει και να απαντά σε ερωτήσεις ή αναφορές των Ιατρικών συλλόγων. Θεωρούμε αδιανόητο να μένουν αναπάντητες επιστολές μας με ερωτήματα που αν απαντηθούν θα κάνουν όχι μόνον εύκολο το έργο των Ιατρών αλλά και οι ασφαλισμένοι θα είχαν καλύτερη εξυπηρέτηση, όπως η συνημμένη επιστολή μας, από 21/3/2012, στην οποία έχει απαξιώσει ο ΕΟΠΥΥ να απαντήσει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού μας Συλλόγου εκτιμώντας την κατάσταση λειτουργίας του τοπικού τμήματος του ΕΟΠΥΥ Ηλείας, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους υπαλλήλους του για την άψογη συνεργασία του μαζί μας αλλά και για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών λογιστικού ελέγχου η πλήρη εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων παλαιών και τρεχουσών οφειλών του ΕΟΠΥΥ.
Σας καλούμε να προχωρήσετε στην άμεση οριστικοποίηση και αποπληρωμή των ως άνω οφειλών. Επίσης πρέπει να γίνει η πλήρης εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του πρώην ΟΠΑΔ για τους μήνες που πληρώθηκαν με προκαταβολή.
Ευελπιστούμε σε άμεση απάντηση σας, αλλά και ταυτόχρονα προώθηση των αιτημάτων μας.

Συνημμένα : Αναπάντητη επιστολή μας την 21/3/2012.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ. Αμαλιάδας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΟΣ

έγγραφο ΕΟΠΥΥκλικ εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *