Σε θνήσκουσα κοινωνία οι γιατροί θα παίξουμε ρόλο νεκροθάφτη.;;

συγκυβερνησηΗ ατζέντα των προεκλογικών εξαγγελιών των 3 κομμάτων της συγκυβέρνησης στην προ 16μηνου εκλογική διαδικασία περιελάμβανε 18 σημεία επαναδιαπραγμάτευσης των Μνημονίων, ανάπτυξη και μείωση της ύφεσης σε όλους τους τόνους για την οικονομία.

Μονο σαν πολιτικάντικη εξαπάτηση μπορεί να εκληφθεί η πραγματικότητας με τις επιχειρήσεις να αλλάζουν έδρα φορολόγησης, η ανεργία να καλπάζει, τα σημεία διχασμού φτώχειας και κοινωνικής αντοχής να οριοθετούνται , η φτώχεια να γίνεται μόνιμη χωρίς μέλλον επωδός της πλειοψηφίας υμών, πλην ενός 5 % ακόμα «αφεντικών» που ακόμα προσλαμβάνονται, κάνουν συμβάσεις, απολαμβάνουν ρευστότητα από το κράτος και φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν. Η δουλικότητας της εσωτερικής τρόικας και η απολογητική υποτακτική παρακολούθηση των καταστροφικών συνταγών του ΔΝΤ και της ΕΚΤ έρχεται να καταλήξει σε ιταμές ορμήνιες από Νταβούντογλου και από οικονομικό εισοδισμό επιτήδειων τούρκων επιχειρηματιών στις υποδομές της χώρας, αεροδρόμια και λιμάνια!

Οι αγρότες έμειναν 4%, τα υποβρύχια στο Σκαραμαγκά αχρηστεύονται στη ξηρά, οι ανασφάλιστοι θέριεψαν και οι κατασχέσεις καταθέσεων είναι στο προσκήνιο. Σε θνήσκουσα κοινωνία ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ θα παίξουμε ρόλο νεκροθάφτη.;;

Ωραία φίλε δεξιέ και συντηρητικέ τω πνεύματι, πλήρωνες ως τώρα φόρους και υποχρεώσεις γιατί η καταστροφή της μεσαίας τάξης δεν σε έπαιρνε μπάλα. Τώρα είναι εμφανής στα προγράμματα της τρόικας, αυτά που λένε μνημόνια ,η εις βάρος μας ληστεία εισοδημάτων και περιουσιών. Πλήρωνες γιατρέ και οδοντίατρε 4.000-80.000 εφορία για να απολαύσεις τι;; Τους αυτοκινητόδρομους χωρίς διόδια, την δωρεάν δημόσια παιδεία ή την αξιοπρεπή νοσηλεία στην αρρώστια σου;. Εσύ ειδικά ξέρεις ότι και τα μεγάλα ιδιωτικά μονοπώλια ελέγχονται από απατεώνες της πτωχοτραπεζοκρατίας.

Σε φοβίζουν οι αλλαγές αλλά οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκες ως τώρα σε πρόδωσαν. Αφού καταρράκωσαν κάθε εργασιακό δικαίωμα, σου έκαναν τη σύνταξη επισφαλές όνειρο και τον εργασιακό χώρο Αχερουσία λίμνη.

Κάθε καλός επιστήμονας αντιλαμβάνεται ότι με αυτές τις συνθήκες δυστυχώς «ψυχοπομποί καταντάμε» χωρίς το χαμόγελο και το βραβείο της δουλειάς μας να κερδάμε ενίοτε το Χάρο. Χάνουμε ασθενείς για ασήμαντη αφορμή. Γιατί το διέταξαν αυτοί που προΐστανται και έχουν το όνομα Λομβέρδου, Λυκουρέντζου, Γεωργιάδη και οι λογής σαλτιμπάγκων συμβουλατόρων γύρω τους. Τους λένε και «οικονομικούς δολοφόνους» για το αποτέλεσμα του έργου τους.

Όπου τους βρούμε πρέπει να τους πούμε λίγα είναι τα «εξουσιαστικά ψωμιά σας» ακόμα. Έχουμε μια πατρίδα που αξίζει καλύτερη μοίρα. Οι άνθρωποι να δουλεύουν, να μην έχουν επισιτιστικά προβλήματα να σκάει ενίοτε το χειλάκι τους και η δυστυχία να μην είναι συνδεδεμένη με το μέλλον.

Άντε και συμβιβάστηκες στα κελεύσματα τους πολλές φορές ,τους ψήφισες στους ανέχτηκες, κατάπιες αμάσητα τα ψέματά τους. Έχουν ακόμα το θράσος αυτοί που διοικούν και κατέστρεψαν το ΙΚΑ να κατεβάζουν υποψήφιους για να αμβλύνουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Άλλοι το παίζουν ανεξάρτητοι από κόμματα και πολιτικές θαρρείς και ζούμε σε άλλο σύμπαν και δεν βλέπουμε ποιοι προωθούν την πολυδιάσπαση συμφερόντων…..

Ήρθε η ώρα να τους ανατρέψεις. Όπου και να τους εύρεις στο σωματείο που έχουμε εκλογές στην ευρωβουλή, στη τοπική αυτοδιοίκηση, αν τολμήσουν και κάνουν βουλευτικές εκλογές πάρε δημοκρατικά ότι σου στέρησαν πίσω.

Εκλογές 31 Οκτωβρίου και 1,2 Νοεμβρίου 2013

Επισυνάπτω διακήρυξη και ψηφοδέλτιο Διακινήστε τα σε συναδέλφους.

Τα πρόσωπα που συναποτελούν το Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών έχουν μια παρουσία στο ίδιο χώρο από 14 χρόνια τώρα. Μαζί άσπρισαν τα μαλλιά μας μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τις δουλιές μας, την πρωτοβάθμια δημόσια περίθαλψη, την απαγκίστρωση των ανθρώπων που ανταμώνουμε από το ρατσισμό, τη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, το μεγάλο φεσομάγαζο τον ΕΟΠΥΥ, τον εκφοβισμό ,την αποθέωση του εγωισμού και της υστεροβουλίας. Μας χρεοκόπησαν και έφεραν τη κοινωνία στη καταστροφή που ανήγγειλαν ότι θα φέρουν οι άλλοι!. Οι πολιτικές του κρατικού συνδικαλισμού δεν κατάντησαν μέχρι τώρα και τους ιατρικούς συλλόγους σε κλαμπ συμφερόντων 300 γιατρών βορείων προαστίων;;;;

Ελάτε μαζί μας για ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Έχουμε τουλάχιστον μια 15ετία να νοικοκυρέψουμε τίμια και δημοκρατικά αυτό τον τόπο. Χρειαζόμαστε τη δύναμη και τη γνώμη σας……

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ ΟΚΤ 2013          ΚΛΙΚ εδώ 

Λαμπαδάριος Διονύσιος.

Dr Dennis Labadarios

General Surgeon

33 Mandrokleous str,11744 Athens Greece

T +302109223590 M +306944517389

http://e-epiloges-dionysos.blogspot.com

http://www.facebook.com/Dionysos4?ref=name

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.