ΕΔΕ για τα επεισόδια και δικογραφία για τις φθορές σε κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

ρεθυμνοΣε εξέλιξη είναι η διενέργεια ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με αφορμή τα επεισόδια που προκλήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος ενώ σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων για τις φθορές που προκλήθηκαν από αγνώστους.

Την Παρασκευή, ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης έδωσε εντολή στο Διοικητή του Γ.Ν. Ρεθύμνου Νίκο Ξυπολυτά για διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί αν και που υπάρχουν ευθύνες για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί στο χώρο του νοσοκομείου.

H ταραχή στο Ίδρυμα δημιουργήθηκε όταν, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, εκδήλωση τιμής για τους δωρητές που στήριξαν έμπρακτα την κατασκευή της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου, ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκε στο χώρο του νοσοκομείου και έβαψε με σπρέι τις κάμερες.

Οι δράστες, πέρασαν αμέσως μετά μέσα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου και αποχώρησαν, ενώ την ίδια στιγμή άλλη ομάδα ξεκινούσε παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του νοσοκομείου.

Δικογραφία κατά αγνώστων

Σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, για περίπτωση διακεκριμένης φθοράς, μετά από καταγγελία της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία, όπως αναφέρθηκε, άγνωστα άτομα έβαψαν με σπρέι τις γυάλινες επιφάνειες σε δύο κάμερες ασφαλείας, οι οποίες είναι τοποθετημένες στο χώρο του Νοσοκομείου.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ αποκαταστάθηκε η ομαλή λειτουργία του συστήματος καταγραφής εικόνας.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

http://www.flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *