Δ. Βαρνάβας. Δήλωση για τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων του MEGA κκ Αναγνωστάκη & Χασαπόπουλου

βαρναβαςΣήμερα το πρωί ήμουν καλεσμένος στο «MEGA Σαββατοκύριακο», την πρωινή εκπομπή του MEGA που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι κκ Αναγνωστάκης και Χασοπόπουλος. Το θέμα ήταν τα γεγονότα που συνέβησαν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας και καλεσμένοι από πλευράς υπουργείου ήταν οι κύριοι Σαμπατακάκης και Πλεύρης, ενώ από πλευράς των γιατρών καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος των γιατρών της Κέρκυρας ο κ. Γεωργόπουλος και ο υπογράφων ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών.

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως με εντολή του κ. Αναγνωστάκη με έθεσαν σε αναμονή 45 λεπτών μπροστά σε κάμερα που είχαν στήσει στο δρόμο, μπροστά στην είσοδο των γραφείων που στεγάζονται τα γραφεία του MEGA στη Θεσσαλονίκη, ενώ λίγους ορόφους πιο πάνω βρίσκεται το στούντιο του σταθμού.

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως απέφυγαν να με παρουσιάσουν στην οθόνη όταν ξεκίνησαν το θέμα της Κέρκυρας, ως να μην με είχαν καλέσει οι ίδιοι και μάλιστα από το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας.

Δεν είναι όμως δυνατόν να αντιπαρέλθω την προκλητική και ανάγωγη συμπεριφορά των δύο δημοσιογράφων οι οποίοι στη μέση της εκπομπής με ειδοποίησαν ότι δεν θα εμφανιστώ επειδή «δεν τους επαρκεί ο χρόνος» και μου ζήτησαν να ξαναστηθώ στο δρόμο και το πρωί της Κυριακής!

Προφανώς οι κύριοι Αναγνωστάκης και Χασοπόπουλος πιστεύουν πως μπορούν να χειρίζονται με αβρότητα τον κ. Γεωργιάδη και ταυτόχρονα να επιφυλάσσουν τέτοια εξευτελιστική συμπεριφορά στους εκπροσώπους των γιατρών.

Άξιος ο μισθός τους, αλλά ο υπογράφων δεν πρόκειται να συμπράξει σ΄ αυτή την αθλιότητα που προσβάλλει τους νοσοκομειακούς γιατρούς της χώρας, τους οποίους εκπροσωπώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

2 thoughts to “Δ. Βαρνάβας. Δήλωση για τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων του MEGA κκ Αναγνωστάκη & Χασαπόπουλου”

  1. Είναι πράγματι απαράδεκτη η συμπεριφορά των συγκεκριμένων, τα ίδια είχα πάθει και εγώ και μετά ΔΕΝ ξαναπήγα στην συγκεκριμένη εκπομπή. Κανονικά θα έπρεπε να τους αποκλείσουμε όλοι μας μέχρι να βάλουν λίγο μυαλό.

  2. Οχι αγαπητέ κ.Ελευθερίου.Δεν χρειάζεται να τους αποκλείσετε.Χρειάζεται να τους ξεμπροστιάζεται σε κάθε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική παρουσία σας.Να τους αποκαλείται όπως ακριβώς τους λέει ο απλός κόσμος :”φερέφωνα του σάπιου πολιτικού συστήματος” ή “τσιράκια του Σαμαρά και του Αδωνι”.Τέτοια συμπεριφορά θέλουν και καταλαβαίνουν αυτοί οι άθλιοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.