6.000 παραβάσεις καταλόγισε το ΣΔΟΕ σε ένα γιατρό.Το πρόστιμo πλησιάζει τις 900.00 ευρώ

σδοεΣύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive, οι παραβάσεις αυτές αφορούν σε μια περίοδο 5 χρόνων- Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε πλησιάζει τις 900.00 ευρώ

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ “έπεσε” ένας μεγαλογιατρός στην Δυτική Κρήτη, σε βάρος του οποίου , σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, επιβλήθηκε πρόστιμο για 6.000 φορολογικές παραβάσεις , με το ποσό που καλείται να πληρώσει τώρα να ανέρχεται σε 875.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός μέσω Διαγνωστικού Κέντρου σε τουριστική περιοχή στα βόρεια παράλια του Νομού Χανίων, προχωρούσε σε ιατρικές εξετάσεις και πράξεις κυρίως σε τουρίστες που βρίσκονταν για διακοπές στην Κρήτη, για τους οποίους όμως δήλωνε στην εφορία μόνο το μικρό ποσοστό που αναλογούσε στην δική τους συμμετοχή, ενώ τα υπόλοιπα, που εισέπραττε από τις ασφαλιστικές τους εταιρείες στο εξωτερικό δεν εμφανίζονταν πουθενά στα βιβλία…

 

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ που κατέδειξε την απόκρυψη φορολογικών στοιχείων αφορούσε την περίοδο 2006-2011

 

One thought to “6.000 παραβάσεις καταλόγισε το ΣΔΟΕ σε ένα γιατρό.Το πρόστιμo πλησιάζει τις 900.00 ευρώ”

  1. Και φυσικα κανενας δεν αναρρωτηθηκε μεχρι τωρα, ( που με τον… βουρδουλα της τροϊκας υποχρεωνεται το ΣΔΟΕ να δουλεψει οπως πρεπει ! ) πως ο εν λογω …”συναδελφος” ( και πολλοι αλλοι, οπως οι φτωχογιατροι του Κολωνακιου ) ειχε στην κατοχη του 5-6 σπιτια ,2-3 αυτοκινητα, ζουσε ζωη χαρισαμενη και δηλωνε,με το ζορι, 20.000 χιλιαδες εισοδημα το χρονο στην εφορια !!!!!!!!!!
    Οπως και με καθε αγαπητο επαγγελματια δημοσιο ή ιδιωτικο υπαλληλο σ’ αυτη τη χωρα που οταν τον ρωτουσες συνεχεια παραπονιωταν οτι λεφτα δεν εχει αλλα η Mercedes,η BMW και η PORSCHE ξεπουλαγαν ,τα πενταστερα ξεχειλιζαν απο κοσμο και τα τριανταφυλλα στα σκυλαδικα εφταναν τα δυο μετρα υψος !!!

    Μ’αρεσει που βριζουμε τους ξενους οτι μας φταινε για ολα τα δεινα που, στην ουσια, εμεις οι ιδιοι προξενησαμε στη χωρα.

    Και καλα εκανες, προεδρε και αφαιρεσες απο την αρχικη σελιδα το κειμενο απο το Συνταγμα .
    Πρεπει να καταλαβουμε ΟΛΟΙ οτι δεν ζουμε σε καθεστως δημοκρατιας !!!
    Δημοκρατια δεν σημαινει οτι αποφασιζω και κανω οτι μου γουσταρει και δεν δινω λογαριασμο σε κανενα !!!
    Οπου μας γουσταρει παρκαρουμε, οποτε και οπως γουσταρουμε εφαρμοζουμε νομους και κανονες ,οταν γουσταρουμε πληρωνουμε φορους, οπου μας καπνισει …καπνιζουμε και ουτω καθ’εξης !
    Αυτο λεγεται ΑΣΥΔΟΣΙΑ και οσο τηρουμε αυτη τη πρακτικη αυτο το συνωνθυλευμα καλο θα ηταν να μην αποκαλειται Ελληνικη Δημοκρατια γιατι δεν υπαρχει μεγαλυτερη βρισια απο αυτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Δεν ξερω αν θα αποφασισουμε ποτε να γινουμε … ανθρωποι ;
    Το σιγουρο ειναι οτι το φοβομαστε οπως ο διαβολος το λιβανι !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *