Ένας στους τρεις Έλληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν. (Ήθελα νά ήξερα μήπως καί η “ηγεσία”του Ιατρών ΠΙΣ, ΙΣΑ, ΙΣ, είναι ψεκασμένη; Λέτε;)

μας ψεκάζουν copyΘραύση μάλλον κάνει στη χώρα μας η θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία, γίνονται από αέρος ρίψεις ύποπτων χημικών. Σε σχετικό ερώτημα που διατυπώθηκε σε πρόσφατη δημοσκόπηση, το 33,3% των ερωτηθέντων, συμφωνεί ότι «μας ψεκάζουν».

Συγκεκριμένα, στην έρευνα της Metron Analysis που δημοσίευσε το Έθνος της Κυριακής, στην ερώτηση «Ορισμένοι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη αυτή;» το 33,3% συμφωνεί, το 58,4% διαφωνεί και τον 9% επιλέγει το «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ».

Στην πρόθεση ψήφου, το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών που συμφωνεί ότι «μας ψεκάζουν» επιλέγει τη θέση «άκυρο/λευκό/κανένα». Το 10,9% δηλώνει ότι ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% Ανεξάρτητους Έλληνες, το 15,3% Χρυσή Αυγή, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ και το 2,8% Οικολόγους.

ψεκασμενοι κλικ εδωμας ψεκάζουν copy

3 thoughts to “Ένας στους τρεις Έλληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν. (Ήθελα νά ήξερα μήπως καί η “ηγεσία”του Ιατρών ΠΙΣ, ΙΣΑ, ΙΣ, είναι ψεκασμένη; Λέτε;)”

  1. Ψιτττ …

    Που ειστε ;
    Να σας πω και ενα μυστικο ; Τους σεισμους τους προκαλουν οι Αμερικανοι …

    Αϊντε μετα να κανεις νεο ξεκινημα και να δημιουργησεις σοβαρο κρατος με τετοια μυαλα …

  2. Ν.Δ 3348/5-9-1955 ( ΦΕΚ 242 Τευχος Πρωτον)
    Αρθρο 29
    Ο προσλαμβανόμενος υγειονομικός εις έμμισθον ιδιωτικήν θέσιν κατά την έννοια του άρθρου 1 εδάφιο 1 του Ν. 1040/1943 υποχρεούται το βραδύτερο εντός έτους εις γνωστοποίησιν της προσλήψεως του προς το Ταμείο.
    Η ερμηνεία στην ομάδα ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ-ΤΣΑΥ

    Προς γνωστοποίησιν εξομοιώνεται και η καταβολή των κεκακανονισμένων εισφορών προς αυτό.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν δεν γίνει αγγελία στο ταμείο από τον ασφαλισμένο υγειονομικό και ο εργοδότης δεν καταβάλει στο ταμείο τις ασφαλιστικές εισφορές τότε για να θεωρηθεί συντάξιμος ο χρόνος αυτός , θα πρέπει οι ασφαλίστηκες εισφορές να καταβληθούν από τον ασφαλισμένο υγειονομικό

  3. … που αποδεικνυει οτι οντως μας ψεκαζουν !!!

    Τι σχεση εχουν αυτα που εστειλαν οι … ασφαλισμενοι ΤΣΑΥ με το αρθρο περι ψκασμου !;!;!;!;!

    Λετε να ειναι διαφορετικη η εισφορα προ και μετα ψεκασμου ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *