Ο υπουργός Υγείας και… Παραπαιδείας

γεωργιαδηςΟι εχθροί του τον αποκαλούν «τηλεβιβλιοπώλη», προσπαθώντας να τον μειώσουν προσωπικά, εκείνος όμως, όχι μόνο δεν πτοείται, απεναντίας παραδίδει πλέον και μαθήματα, επιβεβαιώνοντας το «πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης».

Μέχρι και στο γραφείο του πρωθυπουργού έφτασε η «Χάρη» του εξαιτίας της δραστηριότητάς του, μια δραστηριότητα που αν ισχύει, τότε αναμφισβήτητα, ενισχύει την παραπαιδεία. Εφόσον αποδειχτεί ότι τα πράγματα είναι έτσι ή κάπως έτσι, όπως τα περιγράφει η κυρία Χρυσοβελώνη που βελονιάζει αργά βασανιστικά τον υπουργό, υπάρχει θέμα.

Ο λόγος για τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο όχι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αλλά του Σώματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού η βουλευτίνα Μαρίνα Χρυσοβελώνη με ερώτησή της στον Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη ζητά να μάθει μερικές λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Η βουλευτίνα επικαλείται δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός εκτός από υπουργός είναι και …ιστορικός και συνεχίζει ακόμα να παραδίδει Αρχαία Ελληνικά και Ιστορία σε μαθητές.

 

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στα κεντρικά Ανώνυμης Εταιρίας ΑΛΣ (Στουρνάρα 51-Αθήνα) σ’ ένα ιδιόμορφο φροντιστήριο στο οποίο διδάσκονται -αναφέρεται στην ερώτηση- εκτός των προαναφερθέντων και τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής κλασσικής Αστρολογίας, της αστρολογίας, της παρελθούσης εμπειρίας, αλλά και εξειδικεύσεις των ανωτέρω, όπως οι: «Δεσμοί Σελήνης», ο «Δραγωνικός ζωδιακός», οι «Δραγωνικοί πλανήτες-σημεία» και βέβαια το «αντίστροφο ωροσκόπειο…».

 

Πέραν της διασκεδαστικής γραφικότητας των παραπάνω, τίθενται σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με «το συμβατό των διαφόρων δραστηριοτήτων του κ. Γεωργιάδη αλλά και με τη διάθεση επαρκούς χρόνου στα υπουργικά του καθήκοντα», σχολιάζει μεταξύ άλλων η κυρία Χρυσοβελώνη.

 

Λέτε να έρθει να απαντήσει ο πρωθυπουργός;

http://www.zougla.gr/p

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *