Δήλωση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για το χρηματισμό συνδικαλιστή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

γεωργιαδηςΟ Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς σήμερα από δημοσιογράφους για το χρηματισμό συνδικαλιστή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από αυτό το περιστατικό με τη σύλληψη του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία» με τα 50.000 ευρώ και λόγω των δικών του καταγραμμένων δηλώσεων, ότι είχε σκοπό να μοιραστεί τα χρήματα με μέλη του διοικητικού του συμβουλίου -δεν υιοθετώ τον ισχυρισμό αλλά- οφείλουμε να εξετάσουμε τα πάντα. Άρα, θα ζητήσω τον ενδελεχή έλεγχο, όπως έχω κάνει και για τις διοικήσεις των νοσοκομείων, και των συνδικαλιστών».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχετε πρόθεση να σπιλώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα;

«Το να ελέγχουμε, δε σημαίνει ότι σπιλώνουμε. Αντιθέτως αποδίδουμε στην κοινωνία τον καθένα καθαρό μετά από έλεγχο. Νομίζω ότι και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές πρέπει να απαιτήσουν να γίνουν αυτοί οι έλεγχοι».

 

2 thoughts to “Δήλωση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για το χρηματισμό συνδικαλιστή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».”

  1. Προσεξατε την ερωτηση του δημοσιογραφου ;

    Αμεσως να πεταξει τη μ@λ@κια !!!
    ” Θα σπιλωσετε .. ” και αηδιες !

    Λες και δεν ξερουμε το ποιον αρκετων συνδικαλιστων ;

    Αυτοι δεν εχουν αναγκη .Σπιλωνονται απο μονοι τους !!!

  2. προς όλους τους σχολιαστές. Το θέμα που παίζει στις δημόσιες υπηρεσίες δεν το γνωρίζετε. Το επεισόδιο είναι φτιαχτό. Αν δείτε τους διαλόγους θα καταλάβετε ότι τον πίεζε η κυρία με το ζόρι να πάρει τα λεφτά κ επιπλέον ακούγεται κ απειλή από την πλευρά της. Είναι μία από τους μεθόδους που χρησιμοποιούνται όταν θέλουν να μπλέξουν κάποιον για λόγους διαπλοκής κ άλλων συμφερόντων. Το σχέδιο αυτό έχει επεκταθεί κ ενισχύεται από φορείς πέραν πάσης υποψίας, από εγκληματίες του λευκού κολάρου δηλαδή. Μπορώ να σας πω κ άλλη μέθοδο που χρησιμοποιούν προκειμένου να μπλέξουν άτομα που κάνουν τη δουλειά τους με υπομονή κ χωρίς να δίνουν κανένα δικαίωμα. Π.χ. στην περίπτωσή μου. Στο σχολείο βρίζουν συνεχώς, με ξευτελίζουν παιδιά κα καθηγητές προκειμένου να με προκαλέσουν για να αρχίσουν κατηγορίες κ άλλες διαδικασίες. Ομως εγώ δεν έδινα σημασία. Ετσι κάνανε ΕΔΕ, με συκοφαντικές καταγγελίες κατά εμού από πλήθος καθηγητών κ από άλλα σχολεία χωρίς να με γνωρίζουν κάποιοι επίσης, κ ότι μου έκαναν το απέδωσαν σε μένα. Ζω ένα μαρτύριο εδώ κ κάποια χρόνια, όπου το θέμα έχει επεκτατικές διαστάσεις κ στην προσωπική μου ζωή, αφού εκεί έχουν βάλει γειτόνους κ αστυνομικούς να προκαλούν επεισόδια ενώ π.χ. εγώ κοιμάμαι κ αυτοί βρίσκονται έξω από τη πόρτα μου, φωνάζοντας, ουρλιάζοντας, ότι κάτι τους έκανα κ ότι είμαι επικίνδυνη. Στήνουν επεισόδια κ μετά κάνουν μηνύσεις, ΕΔΕ κ στη συνέχεια συνεχίζουν την ψυχολογική βία μέχρι να πέσεις ή να αυτοκτονήσεις ως αρχική τους βασική επιδίωξη. Εξασφαλίζουν μάρτυρες ή ακόμα κ τη σιωπή όσων γνωρίζουν κ οι τρόποι για να το πετύχουν είναι γνωστοί κ όλοι καταλαβαίνετε τι παθαίνει κάποιος όταν κινδυνεύουν να προδοθούν. Είναι τόσο μεγάλη η συμμορία σε βαθμό που πιάνονται κ κανάλια ώστε να τα παρουσιάζουν σύμφωνα με την κατεύθυνση που έχουν πάρει ώστε να επηρεάζεται η κοινή γνώμη. Ο μανδύας, το προσωπείο, η υποκριτική είναι βασικά χαρακτηριστικά του σχεδίου τους. Τα άτομα που συμμετέχουν σε στημένα επεισόδια κάνουν κ καταγγελίες σε αθώα άτομα, για διάφορους λόγους που προείπα, βγαίνοντας κ από πάνω, προκειμένου να γίνουν πιστευτοί. Το κατηγορητήριο απαρτίζεται από πολλούς ώστε το άτομο δεν μπορεί να υπερασπιστεί, ή αν πεί οτιδήποτε να μην έχει μάρτυρες να το αποδείξει, ή να πιάνονται ακόμα κ δικηγόροι, ή ακόμα κ άλλα όργανα ας μην επεκταθώ, ελπίζω να γίνομαι αντιληπτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *