Ο ΙΣΑ συμπαραστέκεται στους γιατρούς, για την αποπληρωμή των εφημεριών τους στο ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

ΙΣΑsmallΟ Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των ειδικευόμενων και ειδικών ιατρών του ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ» , για την άμεση εξόφλησή των δεδουλευμένων εφημεριών τους, Ήδη με την από 17/9/2013 επιστολή μας προς το ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ» (για την επιστολή πατήστε εδώ) είχαμε αιτηθεί να πληρωθούν οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι ιατροί για τις δεδουλευμένες εφημερίες των μηνών Φεβρουαρίου, Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Πλην όμως οι ως άνω ιατροί παραμένουν απλήρωτοι με αποτέλεσμα οι ειδικευόμενοι να προβούν σε επίσχεση εργασίας. Η επίσχεση εργασίας συνιστά αναφαίρετο προσωποπαγές δικαίωμα των εργαζομένων, υπό την προϋπόθεση της νόμιμης άσκησής του, δηλαδή της αξιόλογης καθυστέρησης της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων του εργοδότη, ανεξάρτητα από το αν η καθυστέρηση οφείλεται σε δυστροπία του.

 

Ενόψει των ανωτέρω ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα σταθεί αρωγός και στη δικαστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων των ως άνω ιατρών, διότι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και καλούνται να ανταπεξέλθουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *