Γιάννης Κυριόπουλος vs Δημήτρη Βαρνάβα «ΕΟΠΥΥ. Η κρίση καί η διέξοδος. »

elite-150x150-copy-150x150(α) Το Forum δεν είναι οργάνωση και ως εκ τούτου δεν έχει νομική υπόσταση, καταστατικό, έδρα, διοίκηση, μέλη, πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γενικό γραμματέα, ταμία και άλλα σχετικά.

(β) Το Forum είναι εκδήλωση και δραστηριότητα, η οποία αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια των δυο τελευταίων δεκαετιών από μια ολιγάριθμη και ελεύθερη άτυπη ένωση φυσικών προσώπων, τα οποία εργάζονται στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και άλλους φορείς σχετιζόμενους με την υγεία, τα οποία διαλέγονται “χωρίς όρους και χωρίς όρια”.

preliminary_programme_forum_Kalamata κλικ εδώ 

απάντηση κυριόπουλου & βαρνάβα 21961 κλικ εδω 

Μαζεύτηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα οι ιερές κεφαλές, προεξαρχούσης εκείνης του Ι. Κυριόπουλου, προκειμένου να συζητήσουν την «κρίση και το διέξοδο του ΕΟΠΥΥ» (κλικ εδώ).

https://www.isarkadias.gr/35017/uncategorized/ Λεπτομέρειες από το forum Κλικ εδώ 

Αν λάβουμε υπόψη τα ονόματα των εισηγητών και τις θέσεις που εκφράζουν κατά καιρούς υποπτευόμαστε πως μάλλον περί κηδείας του ΕΟΠΥΥ επρόκειτο, η οποία όμως είχε κάτι πρωτότυπο: διεξάγονταν με χορηγούς μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ τη διοργάνωση της τελετής είχε αναλάβει εταιρεία της οικογένειας Στουρνάρα.

 

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε στενό συγγενικό περιβάλλον και σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους οι τέως του ΕΟΠΥΥ κκ Γεράσιμος Βουδούρης και Κ. Σουλιώτης, ενώ ο κ. Μποδοσάκης ήταν εξ ολοκλήρου ντυμένος στα μαύρα.

 

Στην κηδεία δεν παρέστη ο πατέρας του ΕΟΠΥΥ κ. Α. Λοβέρδος, διότι δεν άντεχε την απώλεια του τέκνου του σε τόσο νεαρή ηλικία.

 

Κόλλυβα προσέφερε στο στενό συγγενικό κύκλο ο τεθλιμμένος Αδωνις Γεωργιάδης.

 

Όταν έπεσε η πρώτη φτυαριά χώμα όλοι οι παριστάμενοι αναφώνησαν «καλό κατευόδιο αγαπημένε μας ΕΟΠΥΥ» και αποχώρησαν για τον καθιερωμένο πικρό καφέ της παρηγοριάς.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί μόλις επιστρέψει ο Αδωνις από την Αυστρία.

 


 

                Οι χορηγοί της κηδείας:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *