Σύγχρονο παιδοκαρδιοχειρουργικό στο «Ιασώ Παίδων»

ιασωΜε σύγχρονες υποδομές υψηλών προδιαγραφών και με στελέχωση από κορυφαίους στον τομέα τους ειδικούς γιατρούς με μεγάλη εμπειρία, η παιδιατρική Κλινική «Ιασώ Παίδων» έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην περίθαλψη των παιδιών με καρδιοπάθεια στη χώρα μας, με τη δημιουργία παιδοκαρδιοχειρουργικού τμήματος, επίσης παιδοκαρδιολογικού, αλλά και με την οργάνωση μιας υπερσύγχρονης Μονάδας Εντατικής για παιδιά. Το τμήμα παιδοκαρδιοχειρουργικής λειτουργεί με διευθυντή τον καρδιοχειρουργό – παιδοκαρδιοχειρουργό Δρ. Γεώργιο Σαρρή και το τμήμα παιδοκαρδιολογίας με διευθυντή τον παιδοκαρδιολόγο Δρ. Γεώργιο Τσαούση, θα καλύπτει όλα τα καρδιολογικά περιστατικά για παιδιά, ακόμα και τα πιο δύσκολα, έτσι που να μην χρειάζεται οι ελληνικές οικογένειες να ταλαιπωρούνται αναζητώντας λύσεις, ειδικά για τα δύσκολα περιστατικά, στο εξωτερικό.

Τα νέα τμήματα, οργανώθηκαν σε συνεργασία με καταξιωμένους στο εξειδικευμένο και ευαίσθητο αντικείμενο ιατρούς, εξοπλίστηκαν με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην βιοϊατρική τεχνολογία και στελεχώθηκαν με πυρήνα τους έμπειρους και ειδικούς επί σειρά ετών συνεργάτες τους ιατρούς, νοσηλευτές και τεχνικούς.

Διαθέτουν, μεταξύ άλλων, τελευταίου τύπου παιδοκαρδιοχειρουργική αίθουσα, αιμοδυναμικό εργαστήριο – υβριδικό χειρουργείο, εξωτερικά ιατρεία, καθώς και ξεχωριστό εξειδικευμένο παιδοκαρδιοχειρουργικό νοσηλευτικό τμήμα.

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ Παίδων), από τις πιο σύγχρονες στη χώρα μας αλλά και στη Ευρώπη, διαθέτει άριστη στελέχωση για την υποστήριξη όλων των χειρουργικών ή παθολογικών ειδικοτήτων της κλινικής και ειδικότερα της παιδοκαρδιοχειρουργικής.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι ιατροί όλων των παιδιατρικών παθολογικών και χειρουργικών υποειδικοτήτων της «Ιασώ Παίδων» είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι για την άμεση κάλυψη κάθε ειδικής παιδιατρικής ανάγκης των καρδιοπαθών παιδιών.

Τα νέα τμήματα φιλοδοξούν να γίνουν σημείο αναφοράς στην παιδοκαρδιολογία και την παιδοκαρδιοχειρουργική στη χώρα μας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στις συγγενείς καρδιοπάθειες, τονίζοντας έμπρακτα την ολοκληρωμένη προσήλωση του Ομίλου ΙΑΣΩ στη φροντίδα της μητέρας – παιδιού. Συμπληρώνονται επομένως οι ήδη διευρυμένες υπηρεσίες που προσφέρει η «Ιασώ Παίδων», που στα 5 χρόνια λειτουργίας της έχει επιδείξει σημαντικό ιατρικό έργο υψηλού επιπέδου, ενώ εξελίσσεται συνεχώς με στόχο να γίνει η κορυφαία τριτοβάθμια Παιδιατρική Κλινική στην Ελλάδα.

Η «Ιασώ Παίδων» στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό υπερσύγχρονο κτίριο, ειδικά σχεδιασμένο ως παιδιατρική κλινική, δίπλα στη Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, και, όπως όλες οι κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ, συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ για το σύνολο των υπηρεσιών του, συμπεριλαμβανομένων των νέων τμημάτων, καθώς και με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

http://www.ethnos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *