Συμμετοχή του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, σε δράση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου στο Υπουργείο Υγείας.

αδωνιςΟ Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εξετάστηκε σήμερα για ενδεχόμενο κίνδυνο καρδιαγγειακού νοσήματος κατά την έναρξη των δράσεων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς.

Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας έχουν την ευκαιρία να εξεταστούν στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρόβλεψης Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων, το οποίο πρόκειται να συνεχιστεί σε δήμους σε όλη την Αττική και να διαρκέσει έως και την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013.

Μετά το πέρας της εξέτασής του ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Μέσα σε πέντε λεπτά, με τους ανθρώπους του Ωνασείου, κάναμε όλο τον απαραίτητο κύκλο για μια προληπτική εξέταση για την εκτίμηση του κινδύνου που διατρέχω μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια να παρουσιάσω καρδιακό νόσημα.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια του Ωνασείου σε όλους τους δήμους, είναι πολύ σημαντική. Η πρόληψη είναι ζωτικής σημασίας και όλοι μας μπορούμε να διαθέσουμε μόλις πέντε λεπτά, ώστε να ξέρουμε αν χρειαζόμαστε κάποια περαιτέρω εξέταση ή αν πρέπει απλά να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλή μας υγεία.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ωνασείου. Ήταν πάρα πολύ εύκολο. Είναι μια διαδικασία που μπορούμε και πρέπει όλοι να την κάνουμε για το καλό μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *